Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Nije lako nositi teret glavnog favorita već mesecima bukvalno, mislim da je dobro iznela, sam nastup doduše nije ništa inovativno ili drugačije, to je neki klasičan bop nastup sa plesačima i par jako zanimljivih delova u nastupu

Sari neće biti lako ...ne ne
nastup je bio intersantan i zahtevan za nju ...ali nije to ono sečemo vene

Zorja i Lukas u igri .. očito je.

Molimo se Bogu da to bude Zorja ili Sara na kraju.
U igri i Momčilove pesme

Verovatno najozbiljniji nastup na našem nf ikada lol Ali sve je bilo toliko nahajpovano, sa prenošenjem u druge dimenzije i ostalo da mi je još teško da sve sagledam objektivmo

Meni Konstraktin nastup nije ništa manje ozbiljan jer je bukvalno svaka sekunda iskorišćena

Koliko Sarin nastup izgleda moćno iz bekstejdža na Wiwi IG :love: a u prenosu shit široki kadrovi

Pirotehnika i bolje kadriranje kod Sare na pravoj ESC sceni ako pobedi. Ali preeeebrutalno je izgledala! Ima ovo prostora da još napreduje, za PZE sasvim dovoljno za pobedu, pored Zorje i Konstrakte. Biće interesantno finale, ne bih da sam u koži žirija, jer od mene će sve tri dobiti glasove, jednostavno ne mogu da izdvojim jednu, jer su sve tri pesme različiti žanr.

Mada mislim da za ESC možda ipak treba razmišljati u nekom drugom pravcu, u smislu nečeg što bi zaista izgledalo malo više kao eksperiment ili art neki nastup.

Back