Okaci i ti kad ti je toliko lakoPa ono nije bila ni gimnastika, samo okačila noge oko vrata
Simuliranje oralnog seksaDaleko je ono bilo od našeg najboljeg ESC nastupa. Dobra gimnastika i to je sve u suštini.
Hoćeš sad ili odmah?Okaci i ti kad ti je toliko lako![]()
Ae sutra, sad sam zauzet drkanjem na MuskarcinuHoćeš sad ili odmah?
mogli bi ..ali žiri to ti je geopolitički monitoring ...A ti stranci koji svršavaju na naše pesme svake godine - stvarno je red i da malo glasaju.
Do kad više ova retorika na forumu? Pa valjda smo ovde da komentarišemo? Nećete nikome promeniti mišljenje tim agresivnim stavovima.Borba iznmeđu Zorje i Sare uslovno rečeno ..Aca je i dalje tu za petama.
Konstrakta ni pomoću vlaške magije ne može sutra da pobedi. U naboljem slučaju 3 ili 4.
Džaba se zanosite.
pa gde si video agrivnost leba tiDo kad više ova retorika na forumu? Pa valjda smo ovde da komentarišemo? Nećete nikome promeniti mišljenje tim agresivnim stavovima.![]()
Važi, samo nemoj da preterašAe sutra, sad sam zauzet drkanjem na Muskarcinu
lupetaraš ............vidćeš sutra rezultate...pola Srbije nema pojma za Konstraktu niti je kapira..vidi ludaču na bini i sprda se.Ma kakva crna Zorja, Konstrakta je sinoc sazvakala i ispljunila direktno u lavor.
Daaaa, momentalna erekcija na taj kadar je bilaKad je Sara rekla dovedi me do Edena i išla rukom prema tamo gdje se piški, epic!
Babatetke na aparatima
Ana StanićTakođe, objektivna ekipa™ bi mogla da prokomentariše i ko je imao najbolje kadriranje na ovom NF. Baš me zanima ko i zašto.