Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Running order je perfektan, iako su random izvlačili. Naiva je meni super da otvori finale, baš chill a moćna pesma, taman da nas uvede u atmosferu, Aca Lukas nastupa posle Zorje, koja god spora pesma nastupa posle Zorje RIP, zvučaće smešno. Sara posle super chill pesme Zoe Kida pun pogodak, Angellina posle etno Bibera skroz cool, Konstrakta zatvara show najbolja odluka sudbine ikaaada! Bukvalno perfektan running order.

Ono kad moraš da analiziraš nastup da bi video gde je umetnost. :D Ali dobro, lepo što ipak ima umetnosti!

• Like
Reactions: FFM
Ono kad moraš da analiziraš nastup da bi video gde je umetnost. :D Ali dobro, lepo što ipak ima umetnosti!
Pazi, to sto mozda mi nismo dovoljno informisani pa moramo da ga analiziramo, ne znaci da to mora svako. Ocigledno je da ga je neko odmah razumeo i to podelio sa nama.

Videćemo kako će tako nešto upaliti na ESCu i da li će publika razumeti. Nismo svi studirali istoriju umetnosti.

Videćemo kako će tako nešto upaliti na ESCu i da li će publika razumeti. Nismo svi studirali istoriju umetnosti.
Upravo to, nismo svi studirali umetnost. Zato mozda i ne treba odmah nesto osuditikao vulgarno, jer uvek postoji mogucnost da ima neka prica iza toga

Na ESC-u će morati nastup da bude takav da nije potrebno nikakvo dodatno analiziranje ili objašnjavanje, koja god da ode.

Učitavanja značenja level True Detective (1. sezona). Mislim, drago mi je što je ljudima zanimljivo i što izaziva asocijacije, ali isto tako je i metafora za Eden ispred nosa. Ako je nešto "dublje" od toga, prva skidam kapu.

U svakom slučaju, nadam se da će večeras sve biti pod konac, za sve izvođače! Ako pobijede Konstrakta ili Sara, Srbija će mi vjerojatno biti u top 5. Zorjina pjesma me nikako nije osvojila pa iz samo sebičnih razloga ne bih htjela da pobijedi. Ne znam ima li netko četvrti šanse uopće...

Svaka čast Sari, ali ako treba da čitaš antičke rune u oksfordskoj biblioteci onda se možda može razmotriti i koristiti neki jednostavniji, a upečatljivi simboli.

Ja samo zelim da imamo na umu da nam je pre par godina objekivno najbolja opcija na izboru bila srecna nova 2005. godina Balkanika a onda medju favoritima staramajka, Saskin "svetski nastup u studiju 8" i Nevena, koja je bila dobra ali dva koplja ispod Zorije sada, koju vecina ovde i ne želi na ESC.

Back