Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Super su mi likovi koji su sve pjesme barem jednom naveli kao svog favorita, samo da bi sad mogli reći da je njegov favorit pobjedio. Definicija beskičmenjaka.
Ne mogu da se otmem utisku da nam je Instagram stranica izabrala predstavnika, ali svaka čast, želim joj sreću, i naravno zdravlje.

ODRIČEM SE SRPSKOG DRŽAVLJANSTVA

uzimam rusko

ende
Drama Popcorn GIF

Super su mi likovi koji su sve pjesme barem jednom naveli kao svog favorita, samo da bi sad mogli reći da je njegov favorit pobjedio. Definicija beskičmenjaka.
Ne mogu da se otmem utisku da nam je Instagram stranica izabrala predstavnika, ali svaka čast želim joj sreću, i naravno zdravlje.
Pa sad ima razlike kad cujes studio verziju i kad vidis to na sceni, a ipak je bitnije utisak na ESC sa scene, zar ne?

Posle se cudite zasto se prijavljuju podrumari. Normalno je da kada pored Zorje i Sare pobedi ova sto pere ruke u lavor nece niko da se prijavi!!!!

pazi kad mi nije žao toliko ni Zorje hajde ( a jeste jako) ali Sare .... zar je moguće ?

jedino dobro u ovom ludilu je to, što će nacija videti i šugavi RTS - koji je namestio žiri unapred da glaasa za ovu ludaču sa lavorom
(neka ga joj nabiju na glavu u Torinu) što će dakle svi videti da ovakve glupsti ipak ne mogu da prođu.
I da im nikad više ne padne na pamet da ovo rade.

Ako ovo napravi uspeh ja ću napustiti esc zauvek

Back