Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Ali najjace mi je sto je turbo mesec dana omalovazavao Saru na sve moguce nacine, a sad se moli da Konstrakta odustane da bi Sara isla 💙
Hilary Duff Lol GIF by YoungerTV

@Miloš Kad će rezultati OGAE glasanja? Ja sam dao 12 Konstry, pa me baš zanima kako je prošla tu.

Moguce, na mobu sam i slavim pobedu umetnice

Angelina je bila moj favorit do uzivo nastupe, ali sta cemo kad ima harizmu mrtvog krumpira, a peva brzu pesmu, zato je Konstrakta pokazala kako se to radi

Ja baš mislim da će se Sara vratiti. Po meni može dosta bolje, ja od početka mislim da se ne bi proslavila sa Muškarčinom. Saro, vrati se!

Ali najjace mi je sto je turbo mesec dana omalovazavao Saru na sve moguce nacine, a sad se moli da Konstrakta odustane da bi Sara isla 💙
On je bar vrtio istu priču većinu vremena za razliku od ovog drugog spam bota koji je imao 15 favorita u zadnjih 20 dana

Ko pre da odustane zena osvojila najvise glasova u istoriji
Uz svu moju podršku Konstrakti i radosti što ona ide (prvi favorit Sara, pa Ana Stanić, pa Konstrakta), meni je iskreno to sa 40k+ glasova malo neobično, da ne kažem sumnjivo.
Smatram da će nas super predstavljati i ako je 40k+ ljudi u Srbiji glasalo za nju baš sam ponosan na promene kod nas.

Samo se nadam da su se sada Cobi i Vunturiševićka naložili za sledeću godinu, jer mogu oni još bolje l.

Ovi što su sad besni mogu samo da ostanu besni. Jebiga, femice moje, više sreće drugi put.

Rihanna Celebrating GIF

Back