Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Jedno pitanje odnosno konstatacija, da li ljudi koji sad jaucu zbog toga sto Srbija pada na kladionicama, ne znaci da smo losi, nego nasi ljudi ne ulazu u to, tako da, ko hoce nek plati pa cemo da se zelenimo do Torina!! #stacemosad

Meni svejedno kako ćemo proći bukvalno. Hteli ste eksperiment, dobili ste.

Ne da sam godinama hteo eksperiment negooo...
Meni je (kao nekom ko i dalje pali sveću genijalnoj a neshvaćenoj Telemoveis 2019.) neizmerno drago što smo konačno poslali eksperiment. Sve i da ispadnemo u polufinalu, a postoje sasvim okej šanse da nećemo.

Mozda je ovo savrsena prilika da prodjemo dobro, a da stranci kukaju kako smo precenjeni. Voleo bih to da se desi, nadam se da ce se sve kockice poklopiti.

Sada bi bila baš dobra fora da se cela estrada ujedini i krene sa Umetnica mora biti zdrava TikTok/Insta videima i da započnemo potencijalno zbunjujući svetski trend. Ne bi me čudilo i da se Marina Abramovič pridruži jer je direktna referenca.

Pogotovo Sara, Zorja j Anđa, da pokažu da su šmekerke.

Što se mene tiče, sa radošću ću gledati ovogodišnji ESC bez brige kako ćemo proći. Prvi put šaljemo nešto originalno i do sada neviđeno, a sada je na Evropi da li to ume da ceni. Za Saru mi je mnogo krivo, mnogo je truda uložila u sve ovo, ali još više bi mi bilo krivo da smo je poslali i da je ostala u SF (mala je šansa bila za to ali ipak postoji).

Nažalost dosta loše se kotiramo na listima fanova. Komfuzija na licima poprilična. Svi pesmu prvo povežu sa kovidom. A toga je malo svima preko glave.
Generalno postoji sigurna manjina koja pozitivno registruje sve alternativno. Oduševljeni su sa Konstraktom. Pesma je hit u regionu.

Naši se iskilivali na YT ispod svake reakcije da objasne kako je pesma višeslojna,kakva je poruka... haha...eh dok ti njima objasniš, prošli svi vozovi.
Bilo bi dobro ako bi pesmu melodijski malo prearanžirali i pojačali a do maja može da se osmisli još efektniji nastup. Titl treba da bude obavezan i svugde pa i na samom nastupu. Nije još sve izgubljeno. Videćemo da li je eksperimnet preživeo ili ne u maju.

Srećno umetnici. Ako ništa bar ćemo se lepo zabaviti. Za sve ima prvi put pa i za ovakvu pesmu.

Verovatno ce svako od favorita (Zorja, Sara i Konstrakta) dobiti dosta negativnih poruka i uvreda na mrezama iz suprotnog tabora, sto vise govori o drustvenim mrezama nego o fanovima Evrovizije, ali je u svakom slucaju nesto protiv cega se treba boriti... pogotovu ako je cilj da se sto vece zvezde prijavljuju iz godine u godinu.

I nadam se da ce se nesto promeniti po pitanju zirija u polufinalima narednih godina. Cini se da su iskoristili to sto davanje bodova nije javno da podrze neke svoje kolege koje su im drage, svoje poznanike, i slicno. Nemam drugo objasnjenje za to da su "dama" i "pridji mi" imale vise bodova od Borisa ili Igora. Mozda bi internacionalni ziri ili samo glasovi publike za polufinale bila bolja opcija.

E samo nek je bard srpskog novinarstva i nikada potplaćeni bastion istine Zoka 5 potvrdila cifru

Back