Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Joj dobro je, u pitanju je blog

Attachments

• Screenshot_20220306-151704_Facebook.webp
    Screenshot_20220306-151704_Facebook.webp
    38.5 KB · Views: 39
Ovo je baš jadno. Bukvalno su, bez imalo ustručavanja, popljuvali ostale učesnike PZE.
Bez obzira ko je pisao, OKO Magazin je vlasništvo RTS-a takođe. Treba malo razmišljati šta ćeš i kako napisati. A verujem da je sve ovo moglo da se napiše i na drugačiji način.

Znam, ali taj tekst se pojavio na sajtu RTS. OKO Magazin nije neka druga kuća, nego RTS.
Jeste to lični stav, ali da li treba baš na RTS-u da se pojavi... koji je organizovao taj festival i izabrao, između ostalog, i te etno, pop i kič učesnike.

Kladionicama ne treba pridavati punu pažnju, one trenutno odražavaju prve utiske o pesmi. A složićemo se da ovo nije jedna od pesama koja odmah uđe u uši. Treba dati malo vremena.

Na kraju krajeva, pa naše kladionice su (i to nakon polufinala, dakle kad je već postojao hajp) davale kvotu od 6 do 10 za Konstraktu, dok je u isto vreme Sara bila na 1.55. Kladionice ne moraju najvernije odražavati realnu situaciju, pogotovo što smo predstavnika izabrali pre 15-ak sati.

Znam, ali taj tekst se pojavio na sajtu RTS. OKO Magazin nije neka druga kuća, nego RTS.
Jeste to lični stav, ali da li treba baš na RTS-u da se pojavi... koji je organizovao taj festival i izabrao, između ostalog, i te etno, pop i kič učesnike.
Šta znam, da je zabranjeno napisati tako nešto kukali bismo na cenzuru.

Vrlo pristrasan članak na RTS blogu. Aj da je neko drugi pisao, ali se ovime definitivno podgreva sumnja da je takmičenje štelovano.

Pa mogli su da napišu lični stav tog i tog lika i da stave link. Nema tu pomoći.

Pa to sve jasno navodi da je žiri odrađen unapred. Projekat. Nema ništa očiglednije.
Pesmu kao da je pisao Predrag Kon. Mislim da je baš srećan.

Back