Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Pa niko nije kriv rts-u sto su uzeli 36 kompozicija od kojih je 15 moglo da se takmici, pa posle napisu takav tekst

To je bilo jasno pošto je esctribune jedini lajkao turbove postove, koji tužan mali život našeg turbića

– Otišla grupa Konstrukcija, ne sviđa mi se pesma, da sam ja prao noge možda bih pobedio. Ne sviđa mi se pobednička pesma, bilo je mnogo boljih pesama. Ja sam mislio da treba neki spektakl. Hteo sam da napravim nešto svetski za svoju zemlju ali nisam uspeo.

Na pitanje da li će se opet prijaviti za učešće za izbor za pesmu Evrovizije folker je odgovorio rekao:

– Samo što nisam.

Zanima me kako ce ovaj izbor uticati na pze sledece godine. Ako je Sara kesirala 30000e za dzabe to ce verovatno biti zuta zastavica za Dzehvu i njoj slicne. Mozda ce nas predstavljati Sajsi MC. Kad je bal nek je maskembal. Ali ako Konstrakta ispusi na evroviziji mozda se restartujemo na 2018. xD

Zanima me kako ce ovaj izbor uticati na pze sledece godine. Ako je Sara kesirala 30000e za dzabe to ce verovatno biti zuta zastavica za Dzehvu i njoj slicne. Mozda ce nas predstavljati Sajsi MC. Kad je bal nek je maskembal. Ali ako Konstrakta ispusi na evroviziji mozda se restartujemo na 2018. xD
Meni i dalje nije normalno da je potrosila 30k evra na ovo. Ali to je rizik koji mora da se prihvati. Ne mozes da ides na festival i da ocekujes da pobedjujes samo zato sto si ulozio 30k.

Back