Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Saša Popović bio na Prvoj, evo ukratko šta je rekao o Beoviziji

-U 1PF mu se Konstrakta uopšte nije dopala, glasao za Zorju jer je bila u ZG.
-U međuvremenu mu se ICS dopala pa je u finalu 20 poruka poslao za 18-icu
-Dopada mu se što je pesma otkačena i jedinstvena
-Predviđa visok plasman u finalu
- Smatra da je bitna poruka što mnogi umetnici nemaju zdravstveno i knjižicu
- Aca Lukas lupa gluposti, glasanje nije namešteno, povratne poruke nisu stizale jer je server bio preopterećen, ne seća se da je toliko glasova iz Srbije bilo na Zvezdama Granda
- Zadovoljan organizacijom, nada se da će se sledeće godine prijaviti još takmičara

Gledao sam jutros. Sve što je rekao za SMS glasove je istina. Problem je što se glasa 20/1 a realnije je 1/1.
Ono što me razočaralo je licemerstvo. Pokazuje da je glasao za Zorju u polufinalu "jer je iz Granda" a u finalu za pobednicu. Ali, meni nije promaklo zašto je to učinio. Marija mu rekla da će da pobedi Konstrakta čiji nastup nije ni odgledao do kraja jer mu je bilo bezveze.
Ima on pravo na to ali se pokazao kao moralna nula. Baš kao i većina koja posle pobede Konstrakte dokazuje svoju "visokoumnost"u razumevanju poruke te pesme, što je cinizam. Jer, da je tako, onda bi reakcije bile mnogo ranije jer je audio svih pesama postavljen 08.02.
Već sam čestitao i poželeo uspeh Ani i ovaj tekst nema nikakve veze sa njom. Inače, ceo bum je napravio nastup sa lavorom i peškirom i oduševljenjem klinaca na tiktoku.

Da i meni je glupo to neko pravdanje kao ovaj voditelj koji je prvo rekao da mu se nije svidjela, a sad kaže da bi nju poslao.Kao i Neda koja sigurno nije glasala jer joj se pjesma nije svidila, a sad priča drugu priču.

Last edited:
Pa Popovic je rekao da u pf nije ni slusao, da je tek u rekapitulaciji cuo refren i da mu se svidelo a u finalu je glasao za nju sto je i pokazao.

• Like
Reactions: FFM
Pa Popovic je rekao da u pf nije ni slusao, da je tek u rekapitulaciji cuo refren i da mu se svidelo a u finalu je glasao za nju sto je i pokazao.
Da, tako je rekao i Vama to normalno? Još je rekao i da ga je zvala Marija i rekla da će Konstrakta pobediti.
Lecemerstvo i udvaranje opštem trendu koji je nastao nakon što su klinci na tiktoku širili svoje oduševljenje onim što su videli. Čak je i Zoran Kesić rekao da su ga njegovi klinci molili da pošalje glasove za nju i on kaže kako je poslao 2 glasa za Lift (čini mi se) a 18 za Konstraktu. On očito nije ni znao da je ograničenje na 20 samo za jednog kandidata. Ja pišem o licemerstvu a ne protiv Konstrakte. Naaprotiv,ona je meni skroz ok.

Realno je da je većina gledala prvobitno zbog favorita na kojima je akcenat bio u polufinalima, to govori i glasanje publike. Tek nakon što je ICS postala viral sledeći dan ljudi su počeli da se interesuju, za 3 dana postala je favorit i pobedila.

Pa i svima nama ovde kojima je pesma bila simpatična niko je nije ozbiljno razmatrao za pobedu

Pogotovo sto je Zemlja gruva vec nastupala na Beovizijama i nikada nisu imali neki specijalni nastup tako da niko nije nista ni ocekivao od pesme u tom smislu.

To je kao da sada nastupa Danica Krstić sledeće godine i ocekujes neki revolucionarni nastup.

Danica nema H od Anine harizme, od nje ne bih ništa očekivao pahahahah tako je kako je.

Mada, bila mi je favorit 2015. iako je dobro što je Boka pobedila.

Policija za mišljenja neka pogleda ko je dao poene Konstry na forumskom glasanju. 🙏🏻

Pa sto nije normalno, to je reakcija vecine ljudi i ovde bila haha
Nije problem u reakciji već u licemernom objašnjenju. Da pojasnim još jednom da svi koji su glasali zbog teksta "koji ne mogu svi shvatiti" (elitizam) a niko od takvih nije ništa zapazio u tekstu od 08.02.do polufinala. Tekst je ostao isti. Lavor, sapun i peškiri su presudili a ne tekst i melodija. I to uglavnom zahvaljujući klincima i tiktoku. Oni su to preneli na ove koji se sada hvališu kako su "elita" koja je jedina u stanju da skonta poruku pesme.
Još jednom da kažem da je Konstrakta tu potpuno nedužna. Ona je carica!

Back