Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Salonski intelektualci gledaju sa visine na pop kulturu generalno, pa samim tim i na Evroviziju, i tu jesi u pravu da je došlo do njih zbog viralnosti. Ali to samo govori u prilog ICS kao paketu. Nije klasična pop pesma sa ljubavnom tematikom, niti nasilje nad ženama. Više je performance art, sa dubioznim tekstom ostavljenim za interpretaciju, i na to mogu da se upecaju svi. Ovo sad već postaje kulturni fenomen. Imaš ljude koji su slušali njenu-njihovu muziku i znaju o kakvom senzibilitetu i estetici se radi, imaš klince sa tik-toka, ljude bez osiguranja, politički-impotentne političare koji u svemu vide vesnik neke revolucije... Lista nema kraja, i zato i ova reakcija.

Da li je mogla da prođe totalno nezapaženo, mogla je, ali desila se savršena oluja i ko zna šta će na kraju biti sa ovim. Svakako će biti zapažena, pa makar ispala u pf.

Ono sto je sreca u nesreci je sto su umrli svi festivali i svi moraju na Beoviziju.

Ranije je bilo jako dobrih pesama i na drugim festivalima za koje je steta sto nisu bile na Beoviziji, tipa Karta za jug.
Meni je žao što je npr. Lejla Hot sa pjesmom ''Suza stihova'' otišla na Sunčane skale 2007. godine i pobijedila, to mi je jedna od naših najljepših i najmoćnijih balada iz te decenije a pri tom k'o stvorena za veliku evrovizijsku scenu, dok se tih godina na Beovizijama pojavljivala uglavnom sa nekim simpatičnim teenage pjesmicama koje nikako nisu bile za Evroviziju... Nešto tako kvalitetno je trebala čuvati za tipa 2009-u, mada bi bilo previše da 3 godine za redom šaljemo baladetine ali barem ne bi bili osakaćeni rezultatski, pao bi treći top 10 u nizu. :p
Šteta što se totalno povukla iz medija i što nema ni traga ni glasa od nje, volio bih je vidjeti kao starog Beovizijaša opet na nekom budućem izboru.

Ja 8 prije nastupa, nisam glasao u forumskom finalu jer sam zaboravio, ali za OGAE sam dao 12

Ja na forumu u pf nisam glasao, a u finalu je dobila 7 od mene.
S nastupom bi bilo 10 ko vrata, i rekao sam posle oba pf da mi je drugi favorit.

Ali i normalno je da nastup svaku pesmu make it or break it, posebno za tako te specifične neobične pesme. Mislim da je glupo da se sad policajiše ko je šta mislio pre nastupa i virala, a šta posle. A taj pristojnity elitni krug dvojke urbana papagajska tzv. inteligencija svakako smara šta god i kada god da kaže.

Šta mislite, koga bi RTS izabrao interno da nas predstavlja u slučaju da se takmičenje nije održalo (zbog korone ili nečeg drugog...)?

Mislim da bi se i tada vodila trka između Sare i Konstrakte, ali da bi verovatno Sara izašla kao pobednik. Srećom pa se to nije dogodilo. Inače bi tek tada bilo skandala širokih razmera od strane pojedinih takmičara :ROFLMAO:

Šta mislite, koga bi RTS izabrao interno da nas predstavlja u slučaju da se takmičenje nije održalo (zbog korone ili nečeg drugog...)?

Mislim da bi se i tada vodila trka između Sare i Konstrakte, ali da bi verovatno Sara izašla kao pobednik. Srećom pa se to nije dogodilo. Inače bi tek tada bilo skandala širokih razmera od strane pojedinih takmičara :ROFLMAO:
Pa i Zorja ako je u ig lajvu siktala na navodno namešten CG interni izbor, šta bi tek za naš radila 😅

a može li mi neko reći ko je ovo u timu angelline? ovaj sa cvidžama, u kakvom je on tripu jbt, u prvom pfu ljubi rame marka kona, u finalu pipka mišiće ognjenu, ono, mislim, šta mu je? i sve je nešto kao usporen, pa se razvlači nešto tu po krevetu, kao ja sam sexy beast i te fore.. konstrakta? gde si?! pojašnjenje molim. hvala.
Screenshot_2022-03-09-01-45-07-791_com.google.android.youtube.webp

Back