Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

sad sam pročitao i ovo od maxiens.. salonski intelektualci. hahaha.. sviđa mi se kako zvuči, jel mogu ja u taj klub? koje su kvalifikacije potrebne? samo pitam.

a može li mi neko reći ko je ovo u timu angelline? ovaj sa cvidžama, u kakvom je on tripu jbt, u prvom pfu ljubi rame marka kona, u finalu pipka mišiće ognjenu, ono, mislim, šta mu je? i sve je nešto kao usporen, pa se razvlači nešto tu po krevetu, kao ja sam sexy beast i te fore.. konstrakta? gde si?! pojašnjenje molim. hvala.
View attachment 709
Pa to je Donnie.. Peva i svira zajedno sa Vascom. I kod Amidžića u emisiji, a vidim da su zajedno radili i ove pesme za Južni vetar. Ali ne znam šta mu je bilo te noći.. :D

Danas će nedelju dana od prvog polufinala, a RTS još uvek nije okačio snimke sa finalne večeri...

Hoće, ovih dana...

Jeste snimano u 4K, 50 fps, takve im kamere, samo nema još mogućnosti da tako i emituju program uživo.

Pa maltene su svi imali fokusiranije nastupe u polufinalima, a pritom sad bi snimci iz finala samo rasuli trending i Konstrakti i Sari i svima koji trenduju, bukvalno jedino Angellini bi značilo da se vidi finale na YT jer je u finalu bila malo bolja 😅

Plus, možda Olja to čuva, pa dogodine kad bude PZE pred Evroviziju u Beogradu, da krene na RTS kanalu countdown finalnih nastupa sa ovogodišnjeg PZE da se podsetimo kako je pravljena istorija 😅

Pa to je Donnie.. Peva i svira zajedno sa Vascom. I kod Amidžića u emisiji, a vidim da su zajedno radili i ove pesme za Južni vetar. Ali ne znam šta mu je bilo te noći.. :D
donniiiieee bejbeee wauuuu jebo mater (konstrakta quote) 😂 ekskjuz maj frenč.
i dalje ne znam ko je, al je bio zabavan. bar meni. haha..

• Like
Reactions: FFM
Ali hit mi je što je reakcija 90% forumaša na 80% pesama u fazonu paa lepo je ok je prijatno je nije loše ali šta znam nije mi to to :LOL:

Back