Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Igora Simića sam inače slušao live na nekoj svadbi, jedna od najboljih svadbi na kojoj sam ikada bio. Lik kida kako peva sve žanrove.

Bukvalno razmišljam kako da smislim izgovor da izađem sa posla kad objave pesme hahah Ili još bolje da uopšte ne dođem.
share love GIF
Ja na vreme uzeo slobodan dan 😂

Imam osjećaj da ce pjesma Darka Dimitrova biti super, al pošto je pjeva nebitan lik neće proći kako zaslužuje. Nešto poput Sudnji dan

Anhele nemoj miješati bitnost sa talentom i harizmom.

Ako ćemo iskreno, on je jedan od bitnijih sa ovog spiska od 36 izvođača.. Ako ne u prvih 5, onda u prvih 6-7 favorita sigurno.

Za Saru se pričaju svakave priče. Naravno ne zanima me da li je cura u nekoj sekti ili nije ,da li joj u sobi na zidu visi pentagram i okrenut krst naopačke.. ili šta god Ali ako ta cura ima pesmu real power želim da me predstavlja ili ko god da to ima.
Neko je izgleda gledao onaj urnebesni "Sara Jo je satanista" klip na youtubu 🤣

Što se tiče domaćeg izbora, nisam preslušao ništa od do sada izbačenih pesama. Ali neka bude da sam #teamzejna

I Julijanina pesma je dobra, bar po onom tizeru što sam čuo, najbolja do sada od objavljenih..

@ Majsta
U 12h je bilo objavljivanje pjesama 2020. kao i 2018.Samo je 2019. bilo u 9.

Zorja malopre na instagramu reče da je 3. marta tj. u 1. polufinalu.. Da li se zna za još nekog u kom je polufinalu?

Verovatno ce i sada biti oko 12h, ali bila bi forica da odmah u ponoc objave kao i spisak :D

Zorja malopre na instagramu reče da je 3. marta tj. u 1. polufinalu.. Da li se zna za još nekog u kom je polufinalu?
Navodno se zna da su Ivana Vladović i Jovana u drugom polufinalu, tako rekoše...

Pretpostavljam da je Sara u 2. onda, verovatno su podelili favorite

Misliš da će Lukas u drugom?

Ne mislite možda da će i Sofronijević uzeti veliki deo SMS glasova? Verujem da će ga kolege muzičari i pevači podržati na društvenim mrežama kada bude trenutak za glasanje...

Bože koji mi stres stvarate, Sara bolje da iskače iz frižidera svuda sa pesmom

Status
Not open for further replies.
Back