rintintin
Ekspert
Ne ne, reče Oli, 8 nedelja, svih 8 večeri će(mo) prenositiNeka RTS prenosi ASC.... ali zbilja sam iznenađen da su za to izdvojili pare..a nije od prioriteta zasugurno...meni ne smeta
Verovatno samo jedno veče ono finalno. Ne sve.

To mi je hit, zato što će low-key ispasti kao neki promo pred Evroviziju, kao jao vidi slatki mali Amerikanci se lože, e super, nego ajde sad the real thing

Pa nismo, mislim prosto ni ne može cela Evropa istog vikenda svaka zemlja da bira ili izbaci pesmu. Mora neko i prvi tu da bude, ali meni je ok da se tu bude negde u drugoj polovini sezone, dal pri sredini, dal pred kraj. Možda je naša sredina sezone čak i idealna, da imamo neku predstavu donekle šta se šalje ove godine, a opet da ne budemo među poslednjih par pa da tu bude pritisak i kalkulacija kao omg šta sada, koju posluku poratiA nije kao da smo mi nesto poranili sa izborom

Ali iskreno, mislim da smo poranili sa izbacivanjem pesama, tj. preveliki je razmak između objave pesama i same PZE. Za Beoviziju 2020. sećam se da je taj razmak bio oko dve nedelje. Evo Dora sada izbacila 10.2. a takmičenje im je 19.2. A mi sad kao puštaj pesme 8.2. pa nek se krčka sve do početka marta, nek bruji čaršija