Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
👉 Pesma za Evroviziju 22: YouTube lista gledanosti – 26. februar

CHEGI i Braća Bluz Bend napredovali za pet mesta i sada su 12. Marko Nikolić skočio četiri mesta. Anđelina prešla prvi milion.

Jma7a99.png

sad je zorja gostovala u grandu, sjajno je izgledala, ali... nisam osetio pobednički vajb. dobro, stajala je samo za mikrofonom i pevala. pozvao sam majku da gleda sa mnom, po prvi put čuje i gleda i komentar na kraju je bio "onako, nije nešto posebno". ☹️

Želim bodove predstavnika svih fanova koji će bodove podeliti na osnovu glasova svih članova foruma ili OGAE članova, whatever, i bodove člana Wiwibloggs-a, Cinan dolazi, zar ne, zašto ne iskoristiti priliku?

Nadam se da neće internacionalni žiri biti, i ako bude, da će da glasaju stručnjaci, a ne fanovi iz Evrope. Fanovi iz Srbije, da, naravno mogu i bilo bi lijepo opet neko iz OGAE da bude, bar u pf.

Da me se ne shvati pogrešno, meni bi bilo nelogično da neka strana država zove mene da im glasam i biram pjesmu koja predstavlja i javni servis i cijelu naciju na najvećem muzičkom takmičenju na svijetu.

Ali Wiwibloggs zna da prepozna šta bi bilo zanimiljivo za ESC, neće sigurno dati 12 poena Lukasu, ove godine bi njihovi glasovi bili pun pogodak. Stručni internacionalni žiri veliko NE, jer mogu namerno da nas unište.

Ali Wiwibloggs zna da prepozna šta bi bilo zanimiljivo za ESC, neće sigurno dati 12 poena Lukasu, ove godine bi njihovi glasovi bili pun pogodak. Stručni internacionalni žiri veliko NE, jer mogu namerno da nas unište.
Nisam ja ni za jedno, ni za drugo, ali kad bih već uvodio, prije bih zvao nekih 5 bivših ESC učesnika ili autora i na to sve bih stavio i domaći žiri pa da njihovi bodovi u zbiru budu 50%, tako ne mogu stranci da nas sabotiraju (a ne bi, valjda :D)

Status
Not open for further replies.
Back