Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Što se mene tiče što manje to bolje. Druge ovogodišnje učesnike može, ali kapiram da neće zvati nikog van bivše Juge kao i prošlih godina i to će verovatno samo Vladanu zvati, ako i nju pozovu. Od prošlih stvarno mi se ne gledaju opet ista lica, ali najverovatnije će tako biti. Očekujem da će HRC nastupati jedno celo veče.
Apsolutno se slažem, što manje to bolje, ali i sami vidimo da planiraju da finale traje do 00:35, pa hajde onda da gledamo nešto zabavno i novo a ne da vrtimo pesme iz prošlog veka po milioniti put.

Uglavnom samo ja stavim najvažnije na twitter, pa iz tog razloga (nedostatak vremena pored svega ostalog) ne bih mogao da mu se posvetim više.

Ko se bavi OGAE Srbija tviterom jer je prilično mrtav a mogao bi da se pravi hajp kao na Instagramu 🤒

@Petar zajednički puč za preuzimanje Tviter naloga kad
Ma bre puč na onaj verifikovani ESC nalog, neka otpuste onog praktikanta :D

Sanja Bogosavljević je objavila spot za "Priđi mi"

Ma bre puč na onaj verifikovani ESC nalog, neka otpuste onog praktikanta :D
ESC Serbia nalog mi je sasvim ok u skorije vreme, ali OGAE Serbia nalogu treba novi život, jer trenutno života tamo nema. U svakom slučaju ako bi neka grupa ljudi radila dovoljno dobar posao na OGAE nalogu, ne bi ni bilo bitno šta zvaničan nalog radi 🤷‍♂️

Predlažem da se napravi tim koji bi vodio Tviter nalog, po mogućnosti osobe koje imaju iskustva sa Tviterom i šta prolazi a šta ne

CHEGI i Braća Bluz su svi bili sa tamnim naočarima, a predstavili su i koreografiju, pa hajde da upamtimo korake 💃

Xkj59WF.gif

7vRO50L.gif

Ah .... baš sam se pitao ko bi mogao da ima "najkrindž" nastup ove godine. 2018 - Lana i Aldo; 2019, izvesna Eleonora, 2020 - Rocher Ethno Band... Ne bi bilo loše da OGAE Serbia ustanovi neko takvo priznanje po ugledu na Zlatnu malinu, ono pred dodelu Oskara ili Barbaru Dex na Evroviziji mada se to više odnosi na stajling...

Status
Not open for further replies.
Back