Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Primetio sam da se ovde malo kome dopada Igor Simic-To nisam ja. Prethodna njegova pesma se vecini dopala i bio je spominjan cesto, a meni je bila onako. A sad se meni bas dopada, a vecini ne. 🙃

Kad god zamišljam Origami nastup, meni je u glavi Qami Qami.
Moglo bi tako nesto, u smislu, manji pokreti, a efektivni uz zanimljivu animaciju (nesto sto je pisao rintintin).

Joj Karleuša :ROFLMAO: Ako nastaviš ovako da vriskaš... ona kao da je neka pevačica....

Dobro teta Karly standardno, al na koju foru Zorja zna da je crnogorska predstavnica nameštena, šta kao interni izbor - NAMEŠTENO? Mislim, kako se uopšte proceni pristrasnost i nameštaljka u jednom internom izboru? Ne kažem da joj ne verujem nužno, možda stvarno provereno zna, ali malo mi je tako ofrlje izjava previše dropped the bomb, čak se ni Maja Nikolić nikad nije javljala da komentariše izbor predstavnika u CG ili bilo gde van Srbije lol

Zorja uopste ne igra pametno. Zbog ovakvih izjava mogla bi da ostane bez maksimalnih poena kod crnogorskog zirija, u slucaju da ode na ESC. Ne radi se ovako kampanja skupljanja glasova, mora neko da je posavetuje podhitno.

Primetio sam da se ovde malo kome dopada Igor Simic-To nisam ja. Prethodna njegova pesma se vecini dopala i bio je spominjan cesto, a meni je bila onako. A sad se meni bas dopada, a vecini ne. 🙃

Ples za rastanak mi je te godine bio favorit broj 1, pesma baš po mom ukusu. Još i nastup među najboljima, ako ne i najbolji... Ova mi je malčice lošija, ali mi je vremenom dok slušam sve bolja i bolja...

I moram da napomenem da su mi Marija Mikić i Ivona sve više sviđaju 🥰

Negde su na Instagramu pitali Angellinu zašto pesma traje samo 2:30, ona je rekla "polako, ostavljam prostor za iznenađenje AKO odem na Evroviziju".
Po mom mišljenju, nek ne čeka da prođe na ESC, nego neka to iznenađenje odmah spremi za PZE. Uostalom, da li je uopšte dozvoljeno da se pesmi nešto dodaje kada se potvrdi EBU?

Negde su na Instagramu pitali Angellinu zašto pesma traje samo 2:30, ona je rekla "polako, ostavljam prostor za iznenađenje AKO odem na Evroviziju".
Po mom mišljenju, nek ne čeka da prođe na ESC, nego neka to iznenađenje odmah spremi za PZE. Uostalom, da li je uopšte dozvoljeno da se pesmi nešto dodaje kada se potvrdi EBU?
Nije dozvoljeno ali ima lufta izmedju beovizije i roka

Jeste do sastanka delegacija koji bude sredinom marta negdje.
Nisam znao da je Zorja mala otrovnica.

Mozda je tih 30 sekundi rezervisano za deo na engleskom pa ne moze sad da ga doda.

Status
Not open for further replies.
Back