Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
U polufinala su dobila sa svih strana. A on ne verujem da bi dobio.
Pa normalno da će dobiti kad je bio manji izbor, a i od tih 68 poena 24 su otpala na dijasporu tako da nije ti neki argument.

Evo ovako mi ćemo svi biti sutra daleko daleko pametniji kada budemo načisto KO je KO i ko je šta doneo svojom pesmom u evrovizijskom sistemu vrednosti.
Evo već samo se razočarali jako sa Igorom, naprimer. Biće toga još i obrnuto .
Tu tada prestaje svaka deiskusija i polemika ovog tipa.
Ja sam rekao da odbacujem svaki animozitet prema bilo kome , ako vidim da ima PESMU.
U tom smislu unapred svi znamo da Vuksanović niti će imati najbolju a još manje najlošiju pesmu, šta više (mi to sada ne znamo) ona potencijalno može biti i vrlo efektna za esc. Nismo je još čuli. Dovoljno je da ubaci dva, tri melodijska ukrasa u pesmu i da razbije. To je tako.

Za mene lično onako blanko ,random .... Zorja, Sara, Angelina... Gramofenedzie ..čekam Biber itekao kao i Dušana Svilara.

Pa na kraju Ana Stanic nije toliko losa, refren je dobar i popravlja utisak.

Objavljene pesme samo potvrdjuju da je ono sto smo odavno znali tacno, 36 pesama je preevise.

Uostalom festival je trebalo nazvati onda Beosong ako ce da prave srpski Sanremo gde je predstavljanje na ESC samo jedan od ciljeva. Ovako se zove Pesma za Evroviziju a daj boze 5 takmicara da stvarno hoce na Evroviziju.

Pa kome je mnogo, realno, može da gleda samo finale. Ova polufinala će biti za nas mazohiste.

Meni je ok da NF bude platforma za promociju, sve dok ima nekoliko njih koji žele i da pobede.

Dobro, mi sad u startu stojimo bolje jer dobijamo od CG 22 ili 24 poena. ... predpostavljam :)
Ja sigurno ne bi glasao i podržao onog čija mi se pesma ne dopada...tipa Igor, Ana Stanić i slično a da čak i Aca ima bolju pesmu, njega bi podržao.
Bez razmišljanja. Ostavite po strani neke animozitete i predrasude koje su dobrim delom i izfabrikovane.
Birajte uvek pesmu ,makar vam neko i ne bio drag. To je jedino iuspravno kada je esc u pitanju.

Naravno da ćemo imati najmanje 4 do 5 pesama vrlo jakih i biće nam žao što ne mogu sve na esc.

Pa naravno da cu da gledam kada imam dijagnozu

Gledao bih i da ima 60 pesama lol

Ali razmišljam za neku opstu publike sta je zanimljivo. Beovizija je I ranije imala slabu gledanost.

Pa upravo zbog general public je trebalo smanjiti broj pjesama samo na zanimljivije i konkurentne. Kontam da će se smoriti na pola i prebaciti na zadrugu

Status
Not open for further replies.
Back