Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Sve manje vidim scenario sa Angellinom kao našom predstavnicom. :confused: Definitivno će biti Muškarčina ili Pesma slobodna...

Tko vam je ta Ivona i zašto nije među favoritima? Dobro, možda uvodni dio ne obećava previše, ali do kraja me oduševi. :love:
Ma gde nije favorit, devojka vozi samo tako. Ne spominjemo je ovde, ali na Tviteru je dosta ljudi primetilo.

Dragi moji,

nakon celodnevne opservacije ovogodišnjih kandidata sve sam sigurniji da je ORIGAMI jedini pravi izbor. Znam kako mi se zove nick i mnogo volim Saru, ali realan sam. Origami je hitičniji od Muškarčine, melodičniji, ali se slažem da bi ga valjalo produžiti za još 30 sekundi.
Takođe, primećujem vašu bojazan za Angelliin lajv i samo mogu reći da više verujem u njeno pevanje uživo nego u Sarino ako ćemo pravo, iako pesme i ne zahtevaju naročite vokalne mogućnosti. Angellina ima neku veoma specifičnu lepotu, vajb, izgled, nazovite to kako hoćete, biće drugačija na ESC to svakako.

U svakom slučaju, samo da ne ode Zorja, toga se pribojavam. Jer ja još jednu etno baladu iz Srbije koja će nas zacementirati na 18. mestu stvarno neću moći da preživim.

Ja ne mogu na silu nešto da slušam kako bi mi se dopalo. Dao sam šansu više puta, jednostavno nije za mene pesma. Najviše slušam Ivonu, iako mi je prva Zorja. Lol.

Da pomenem i da mi je Konstrakta svojevrsan guilty pleasure, možda je red da i mi jedne godine pošaljemo nešto uvrnuto i drugačije. Ali, budući da je sva fora u tekstu a ne u muzici, morala bi da ide na engleskom.

Ja najvise slusam Saru i Angellinu koje su mi se ujedno najvise i svidele nakon prvog slusanja.
Btw, da li ja jedini u Origamiju pevam "vozis me ko belo" kao sto je bilo u prvoj verziji? 😅

Meni je fascinantno da je Ivona autor svoje pesme, i muzike i teksta. Bukvalno ko je devojka? Samo je prijavila bop i to je to.

Status
Not open for further replies.
Back