Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
A pitanje je i kolike mogucnosti ce joj pruziti studio RTS-a. Npr sigurno ne mozemo ocekivati AR i holograme.
To je stvar produkcije, ako neko iz Sky Music-a to zna da radi, može i u dnevnoj sobi. 😂

Pa AR filtere imamo na telefonima, ne znam zašto je to neka naučna fantastika van ESC-a.

Pa čini se da se baš sprema da zapali scenu, stvarno nismo ni imali prilike da je vidimo sa nekim koreografijama i spremljenim TV nastupima, tako da, evo joj prilike.

A Origami mislim da će baš hit da bude, baaaaaš vozi. Potvrdili su i ona i Kon da spremaju dodatnih 30 sekundi 'ako pobijede', pa da bude iznenađenje, a ja bih lično volio da nas iznenade ranije :D

Ideeeemoooo breee 🥰🥰🥰
GIF by Quinta vs. Everything

Mislim da je ovo Beogradski Igrački Centar... Nisu se bas proslavile sa Hurikankama

Pa ekšli Angellina je muzički puno jača od Sare 😳 Ima duplo više mjesečnih slušatelja na spotify-u. Ima pjesme preko 2 mil streamova, Sara nema nijednu preko 500k. A puno kraće je na sceni.

Samo što je Sara ovako poznatija imam osjećaj, vjerojatno zbog influenserske karijere 😂

Meni je izgled scene na Beoviziji bio ok, pogotovo u Nedinom, Banetovom i Andrijinom nastupu. Kontam da će ove godine biti neuporedivo bolje.

Pa radile im koreografiju, igrale na Beoviziji one dve i za Loco loco su valjda radile prvobitnu koreografiju za spot koja je trebala da bude i za live on tape, al im se nije svidela

Pa ekšli Angellina je muzički puno jača od Sare 😳 Ima duplo više mjesečnih slušatelja na spotify-u. Ima pjesme preko 2 mil streamova, Sara nema nijednu preko 500k. A puno kraće je na sceni.

Samo što je Sara ovako poznatija imam osjećaj, vjerojatno zbog influenserske karijere 😂
Anđelina je novi najbolji paket!

Status
Not open for further replies.
Back