Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Evrovizija je takmicenje po konceptu mozda najpribliznije Ja imam talenat. Tu se porede babe i zabe i glasa se za ono sto ostavlja najjaci utisak u pozitivnom smislu. Tako glasa i ziri i publika. Postoji rasirena predrasuda da su vokalne sosobnosti ne znam kako bitne, ali biti jos jedan odlican vokal u nizu nije garancija ni za sta. Tako da sam misljenja da ono sto ostavi najjaci utisak to treba slati. A ove polemike o kvalietu i nekvalitetu mozda imaju vise smisla u nekim drugim takmicenjima.

Pa ovi što žele Saru po svaku cenu će lako posle ako propadne plasmanom reći da je eksperiment propao, laganica. :D
pa ću ih ja ovd razapeti ko Isusa u svakoj narednoj sezoni. :ROFLMAO: kad i pomisle da budu mnogo pametni i sigurni kao sada, ..ono kao da im je neko osigurao već top 10 na escu sa Sarom. to se tako bahati .... " oni znaju sve" ..njih 10 na ovom forumu i nekolicina po mrežema ... pih

Last edited:
to je kod većine naroda tako ...osim Sarinih fanova botova koji su ovde proaktivni i gde god .... osvrni se malo na više strana pa ćeš uvideti.
...e pa ja nemam ništa protv Sare ali ovde govrim u ime te mase :) 5 mart je jako blizu.

u manjini ste ali ste malo glasniji i to samo ovde...i previše opterćeni nečim što se zove Sarina pobeda po svaku cenu :ROFLMAO::ROFLMAO:
Ja se nadam da se ti baviš politikom ili da bar imaš to na umu, jer ovi logički skokovi, besomučna učitavanja i u pesme i u tuđe izjave, iskrivljena interpretacija situacije, kolektivizacija sopstvenih preferencija, nalaženje uporišta u nekoj neopipljivoj, konstruisanoj i zamišljenoj volji i senzibilitetu "naroda" (99% kojeg ne bi u životu uzelo da pošalje glas za koju god pesmu na PZE) - suvo blago za političke govore i debate (neironično) 😁

pa fora sa Cobijem je što jedino što njegove pesme povezuje je "coby jesi ti radio traku" lol On je toliko šarenolik stilski da može da prave sve i svašta na ESC. Evo sad radi sa Buč Kesidijem. Hoće li njihova pesma zvučati kao Sarina? A i Sarina ne zvuči kao išta što je on radio.

Može da napravi euro treš za Teodoru, neki neki rok za Kesidi, neku alternativu za Bojanu, može da napravi baladetinu za Jovanu Nikolić

Lik može sve.

A šta ćeš ako dobro prođe?
pa ja nemam problem da ona dobro prođe ..navijaću za nju ....od sveg srca... ja nisam protiv Sare

ali sam protiv da se Zorja nipodaštava sa onakvom pesmom i vokalom zbog toga što samo nasuprt ima vrtirepku upitne ruksntne pesme kojoj je pridata oreola boginje.... haha bez pola pameti... bez zadrške.... počeće da joj s eklanjaju ovde.,.. KO SEKTA da su tako ise i ponašaju ..

nemoj slučajno d aneko kažće da Sara može loše da proše il id aje pesma sa falinkama.... otkud to sem da s ekaće ovde haha

ma bež tamo

nit je Zorja Boginja i Anđeo niti Sara vredna respekta koji joj se pridao ovde ničim izazvan zabog bizarija u tekstu ... i šatro priče kako je Cobi mrak tip šmeker...ma nema Srbija takvih puno ...lik nadivana klošarčina..

Ja se nadam da se ti baviš politikom ili da bar imaš to na umu, jer ovi logički skokovi, besomučna učitavanja i u pesme i u tuđe izjave, iskrivljena interpretacija situacije, kolektivizacija sopstvenih preferencija, nalaženje uporišta u nekoj neopipljivoj, konstruisanoj i zamišljenoj volji i senzibilitetu "naroda" (99% kojeg ne bi u životu uzelo da pošalje glas za koju god pesmu na PZE) - suvo blago za političke govore i debate (neironično) 😁
flavor-of-love-new-york.gif

Status
Not open for further replies.
Back