Turbo_ESChaler
Ekspert
RTS je propustio Damira Handanovića dok je bio PLODAN lolJa se ne bih bunio da Coby svake godine prijavljuje pesme na nf.
pa brate ne bi ni ja.. valjda će od 5 x jednom da ga ubode.Ja se ne bih bunio da Coby svake godine prijavljuje pesme na nf.
Bukvalno ovo, ovde svi Sarini/Muškarčinini simpatizeri zajedno i ukupno na ovih 135 strana nisu izrekli prozivki za Zorju ni promil koliko su ~neki~ izrekli za Saru na prethodnih par stranica.A šta mislite da ne nipodaštavamo nikoga? Jer za Zorju i njenu pesmu niko nije rekao ništa loše, najlošija stvar koju je neko napisao je da je već viđena dok neki pišu za Saru mnogo lošije i ružnije komentare.
Pa Zorijini fanovi i inače na tviteru i YT naskaču na Saru jer je doživljavaju kao jedinu konkurenciju. Da ne spominjem da to dolazi i direktno iz njenog okruženja, odnosno od njenog muža.Bukvalno ovo, ovde svi Sarini/Muškarčinini simpatizeri zajedno i ukupno na ovih 135 strana nisu izrekli prozivki za Zorju ni promil koliko su ~neki~ izrekli za Saru na prethodnih par stranica.
pa to .................To nipodaštavanje Zorje kad god se ukaže prilika je dno dna.
Vrh!
pa niko ne vidi u tome problem haha ....ali te 12 ce nisu nešto što se podrazumeva ...Mislim da nema veze ko je odakle, većina nas prati selekcije mnogih drugih država i ima svoje favorite svuda, stvarno ne vidim problem u tome
sa malo dužim očnjacima ...mirni, fini , tihi, ... ...sunce im ne prija ..aktivni noćuSve sami dobroćudni fanovi Evrovizije!
A najviše volim SUSJEDE drage koji nemaju u finalu za koga navijati od svojih pa onda navijaju za nas
duga je ta tradicija
ljubi vas Srbija sve, koliko god da vas ima..hvala na svim 12 -maView attachment 203
Cobiša je gospodin čovek!i šatro priče kako je Cobi mrak tip šmeker...ma nema Srbija takvih puno ...lik nadivana klošarčina..