Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Šta mislite, na koga je Olivera mislila kad je rekla da se 'neki već ponašaju kao zvezde' na sastancima i slikanjima?

Tipujem da je mislila na Zorju, eventualno na neke od anonimusa.
Na Andju sigurno nije. Mislim da bi se sa njom sve zaracene strane Sorja/Zara 😉pomirile i da bi na kraju svi bili zadovoljni ako bi nas ona predstavljala . Pesma top samo da se produži, publika u areni u transu zbog ritma. Ja nju nekako posebno gotivim posebno sto je bez kompleksa i u jednom intervjuu kaze da zna da nije sva ,,standardna “ ali da voli sebe bas takvu kakva jeste. Nos mi nije idealan ali je moj i volim ga i ne bih ga nikad operisala. I naravno odmah širok osmeh . 😂
Ona je baš ono likuša bez trunke sujete i kompleksa, predivno stvorenje .

Ozb ili zezaš? Meni on nešto izgleda kao da mrava ne bi zgazio, ko i sam

Jer se rat na netu vodi između ljudi koji su za Saru i koji su za Zorju, a Anđelinina pobjeda bi svima bila okej
Apsolutno je to tačno.

Meni iako " spuštam" Sarinu pesmu ( iako mi je ona skroz gotivna) da bi je nivelisao na realaniji nivo, a najmanje zbog Zorje, ispada da ja time glorifikjuem Zorju.
A ne radi se o tome, nego sam vrlo svestan momenta zašto sa obe ove pesme ne možemo da prođemo onako kako bi želeli.
nikad nećemo znati koja bi prošla bolje,jer ide samo jedna.

Anđa i jeste moja opcija u pogledu celog paketa. Sara verovatno za nastup i delimično pesma. A Zorja pre svega zbog pesme kao takve i znamo da će pripremiti jedan specifičan nastup koji nije tipičan klasik balad nastup. Ona se dugo sprema za taj projekat. Ulažesve u to. Očekujem nešto posebno i drugačije.

Samo na žalost Anđa nije afirmisana dvoljno u našoj široj javnosti kao napr Lukas,pa kad dođe to glasanje bojim se da niko od ove tri cure neće tako lako njemu stati na megdan. Kad znamo osećaje i emocije nacije onda je Zorja jediuna koja može da ugrozi Luksove glasače. Nisu to ni Sara ni Anđela. Muislim da će se to na glasanju pokzati upravo tako. Žiri je nešto drugo.

Uostalom ko god bio naš predstavnik imaće moju podršku i ni jedna od tih pesma nije " problematična" ... sve pesme su na svoj način, uz adekvatne nastupe DOSTOJNE finala.

Last edited:
Mozda se ovde ponovi scenario iz Spanije, gde se u medijima nedeljama pred festival pisalo samo o Tanxugeiras i Rigoberti, i na kraju pobedila potpuno treca osoba na osnovu glasanja zirija, sto bi u slucaju Srbije bila Angellina i s cim bih bio skroz ok.

Nadam se da se ovde nece ponoviti situacija iz Spanije ili, ne daj boze, Ukrajine i da ce svi fanovi i ucesnici prihvatiti rezultate ko god da je pobednik (Zorja, Sara Jo, Angellina, Boris i ostali favoriti domacih i stranih fanova).
Licno, Sarina pesma je ta koja mi najmanje prija od tri glavna favorita, rekao bih da su mi i Zoe Kida i Boris bolji kandidati od nje, ali ako pobedi navijacu za nju i nadacu se najboljem plasmanu podjednako kao i za ostale ucesnike. Jedino bih bio razocaran ako pobedi Lukas, ali vise zbog njegovog temperamenta i nacina na koji bi predstavljao zemlju u Torinu.

Pa ja pošto vrtim bar 15 pjesama svaki dan, bio bih zadovoljan ko god da pobijedi, nekima manje, nekima više svakako, a naravno navijaću za pobjednika/cu/ke pa makar to bila i Euterpa (prvi su mi pali na pamet)

Isti slučaj. Naravno da bih neke pesme više voleo da pobede, ali ću navijati za svakog ko nas bude predstavljao. Isto je bilo i sa Balkanikom, pesma mi je bila i ostala grozna (a i oni su mi najiritantniji naši predstavnici ikada), ali kada su ih pročitali kao učenike finala bilo mi je drago.
Naravno, sa izuzetkom Lukasa. I to ne zbog njega kao pevača, već zbog onoga što bi njegova pobeda predstavljala, a to je zarobljena država.

Opet se izvinjavam ako je neko postavljao.... Na MTS kablovskoj ima jedno deset PRVIH televizija, ovo sam malopre na jednoj pogledao. Valjda je juče premijerno emitovano:

https://www.prva.rs/web-tv/emisija/exkluziv/exkluziv-15-02-2022-2105773

Koliko sam ga razumeo, biće na sceni za klavirom; ideja je Mirkovićeva; neće ništa da priča, ali kad budemo videli klavir biće nam sve jasno...

U prilogu je i deo špice one otkazane Mirkovićeve Beovizije... strašno...

Status
Not open for further replies.
Back