Pa biće toga kako reče Olivera. Zbog toga verovatno i spremaju scenu ranije nego inače, da se sve uvežba i snimi.E pa zato bi bilo dobro da snimaju npr. i rezervne nastupe unapred, a i generalne probe.
A vidiš, meni je pre Zoe kao sigurica nego Konstrakta koju Stefan i ti pominjete.I ja sam bliži tome da bi u tom divljem scenariju Konstrakta otišla. Pored ovih favorita i relevantnih jedina je u trendingu, dakle već bar ovlaš zapažena, plus Srbija retko kad pošalje nekog ko je jako malo poznat široj javnosti (tipa Nina Čaroban izuzetak koji potvrđuje pravilo, a i tu je Kristina Kovač vukla priču). Ljudi više vole da glasaju za nekog za koga bar okvirno i u najavi znaju ko je šta je odakle je, bar neku pozadinu po bg pabovima da ima u najgorem slučaju.
Konstrakta čak ima Zemlju Gruva kao dobar CV, a u tom smislu i Zoe bi možda profitirala ako bi se odigrala propast favorita, ona je i malo veće ime kao od njih dve.
Treći guess bi mi isto bila Tijana Dapčević.
A vidiš, meni je pre Zoe kao sigurica nego Konstrakta koju Stefan i ti pominjete.
Konstrakta ima izuzetno snažan koncept koji nikada ne bih klasifikovao kao siguricu i koji isto može biti na ivici i onda kada želiš da izbegneš blamiranje pred zbunjenim narodom nisam siguran da ćeš glasati za nešto što zvuči kao pevušenje disclaimera na kraju reklame za lek (zavišeinformacijaiuputstavaposavetujtesesavašimlekaromililokalnomvračaraomlalalla).
Uz dužno poštovanje Konstrakti, ovo je sada više teorija sigurnog glasanja nego moje mišljenje o njenoj pesmi (koja mi je ultra simpa).
Pa eto, pošto volite eksperimente, Konstrakta bi bila jedan ogroman eksperiment.
Ne znam ko,ali znam da su mene primetili sigurnoE šta mislite, ko od svih ovde spominjanih PZE aktera, osim teta Oli, sedi pije kafu i čita forum? lol
Fair enough, razumem skroz.Ma jeste ona pomeren eksperiment, ali priča je bila oko toga ko bi isplivao kada bi favoriti podbacili. Ja i smatram da bi ona u nekoj drugoj konstelaciji (da ima manje poznatijih imena, ili da je ona sama malo poznatija, i da iskida neki interesantan nastup, itd.) bila jedan od favorita baš zato što nije sigurica. Mnoge sigurice nisu prišle trendingu (nije merilo al jeste neki mali pokazatelj) a ona jeste.
Ne verujem da iko na ovom forumu ima zenu hehePlot twist - TURBO je Zorjin muz
Sem očigledno SareNe verujem da iko na ovom forumu ima zenu hehe