Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Odvratno. I ne mogu da verujem kakav se sve rečnik dozvoljava ovde.
Nemoj tim tonom da si mi se više ikada obratio.
Kad bi tebe čitali samo retko bi se ko nasmejao ovde... realno.
Rečnik je doziran i zabavan. Možda malo dvosmislen ali ne može nikog da uvredi.
Nekada se moramo i našaliti i na tuđ i na svoj račun. Ako ti to ne kapiraš , i imaš frigidan smsiao za humor to je tvoj problem.
Takav rečnik koristi ovde većina, sve vreme, na razne načine.

Mislim da si boju ovog foruma pomešao sa nekim drugim sajtom. Smiri se i ponašaj se normalno.

Nisam,samo sam se uklopio haha... ništa ti nisi više i posebno ovde doprineo ,sada.
A ako aludiraš na post od neko veče,mogao si ukapirati da je bio čisto isceniran ma moj račun zbog reakcije drugih.
Taman kako sam i mislio. I odmah si se ti upecao na isti. Isti tren.

Ubuduće nemoj da spamaš ovde temu, ako bi nešto da sugerišeš privatno uradi to na PP.

Shocked Oprah Winfrey GIF

Choda i Josipa: Komentari pesama - 1. polufinale (druga polovina)

1. Boris vrlo nežno i spevifično drži mikrofon u rukama... izgleda da je takav u svakoj situaciji :p

2. Ako je osoba iza maske naša Anđelina

odmah da se pozove majka crkva i da se upriliči jedan nežni egzorcizam :ROFLMAO:
bogami lepo se ona pospremila ....baš ono atristički...može i duhove da priziva sada :ROFLMAO:
Boze sta pise ova osoba, ajde idi i spasi nas od tvojih uzasnih postova.

Pa kad nos lagano imas i black face na TV. Lol

Lagano. Pa dobro sta? Pa lagano.

Haha i ja sam to pomislio, koliko mi je smiješno što neko na EVROVIZIJI priča o CA, druže ljudi predstavljaju svoje zemlje pjevajući na jeziku neke druge zemlje i zarađuju od toga, šta reći više. Estonka pjeva na italijanskom, ove godine Estonac pjeva kantri pjesmu i još gomila primjera. Nije Anđa rekla E ORIGAMI JE SRPSKI pa da kažemo da prisvaja nešto.
Pa kad nos lagano imas i black face na TV. Lol

Lagano. Pa dobro sta? Pa lagano.
Black face svuda ima, Holađani mislim da i dan danas imaju emisije gdje ljudi boje lice u sprdnji (ako se ne varam), TLZP po svijetu isto blekfejs svuda. Niko to ne radi kod nas jer su rasisti, nego ne znaju da nije u redu, ali stvarno treba podizati svijest da to ne valja.

Status
Not open for further replies.
Back