Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Takvi brakovi ovde jos nisu legalizovani.
Spektrum je sirok, ako aludirate da je gej mozda je i pan, bi, fluid... A i dosta gej ljudi ima srecne brakove sa zenama jer na kraju dana brak je socijalno-ekonomska zajednica.

One of my hobbies is being a party pooper 🤓

Marija Mirković je bila u Jutarnjem programu Radio-televizije Vojvodine. Kaže da je imala prekjuče prvu tonsku probu i da će biti još 3-4 probe, pa generalna i za žiri. Biće sama na sceni i obučena u belo.​

Vasko je gostovao na K1

Vasko je snimio i numere za "Južni vetar".

DONNIE X VASCO - MEDELLIN

DONNIE x VASCO feat. MAPKO - BEOGRAD SPAVA

Daleko od toga da Zorjina pesma nije kvalitetna. Jednostavno, nije pesma koju mozes da slusas svaki dan po nekoliko puta, kao sto su to Muskarcina i Origami(barem je tako kod mene) i otuda da Zorja polako pada sa pregledima.

Igor, Ivana i Jovana bili gosti emisije "Kec na 11" na K1. Jovanu je pozvao njen profesor Stefan Radišević i tako je došlo do saradnje.
Igor se pohvalio da je pevao Lukasu na proslavi neke godišnjice mature.

30g1gQf.jpg

kScuWXD.jpg

JCrMsv4.jpg

Daleko od toga da Zorjina pesma nije kvalitetna. Jednostavno, nije pesma koju mozes da slusas svaki dan po nekoliko puta, kao sto su to Muskarcina i Origami(barem je tako kod mene) i otuda da Zorja polako pada sa pregledima.
To jeste tacno ali je vise za evroviziju nego muskarcina i origami. 😁

To jeste tacno ali je vise za evroviziju nego muskarcina i origami. 😁
Opet je i to stvar ukusa. Mozda je tebi Zorja vise za evroviziju jer ti pesma vise odgovara. Sa druge strane, mozda je meni Sara vise za evroviziju, jer je meni ta pesma vise legla nego Zorjina. Meni je npr i Marija Mikic bolja od Zorje, ali bih bio glup i budala, kada bih rekao da Zorjina pesma nije kvalitetna i da bi nas lose predstavila.

Last edited:
Opet je i to stvar ukusa. Mozda je tebi Zorja vise za evroviziju jer ti pesma vise odgovara. Sa druge strane, mozda je meni Sara vise za evroviziju, jer je meni ta pesma vise legla nego Zorjina.
Meni se svidja sarina pesma ali lose bi prosla na evroviziji zato sto nepali na prvu i to je cinjenica. 😉

Btw živo me zanima po čijim su to merilima npr. Italija, Ukrajina i Island 2021. bile pesme za Evroviziju i kome su to te pesme upalile na prvu da je reko "e ovo je baš top za Evroviziju i odma se vidi da će u top 5 da bude".
Ne tvrdim ni za jednu pesmu sa PZE da bi bila u top 5, već da su poslednjih 4-5 godina (a prošle godine više nego ikad) potpuno nestale kategorije "jeste za ESC" i "nije za ESC".

Status
Not open for further replies.
Back