Zar nije 74Kratko to nešto !!!
Naspram Zorje i njene haljine od 17 metra ova jelenina mi dodje ko mini suknja .![]()
Šteta što samo 15 ljudi možeČlanovima OGAE Srbija je upravo poslat mejl u vezi sa prisustvom u publici na Pesmi za Evroviziju, pa da obavestim i ovde, da proverite mejlove i odgovorite do subote, 26.2. u 12 časova.
Ja ću ipak gledati od kuće ove godine, ali nadam se da će već sledeće situacija sa pandemijom biti bolja i da će samim tim biti više mesta.
Može, evo javljam se dobrovoljno.Sljedeće godine kao član žirija.
Mozda bi trebao da napravis dva glasanja. Jedno da bude za licnog favorita, a drugo za pesmu za koju smatramo da bi se bolje plasirala na ESCPa i ne baš. Možda će ličnog favorita nagraditi, ali velika je šansa da neće značajno spustiti one koji mu se ne dopadaju lično ali očigledno imaju evrovizijski potencijal. Naravno, kao i za bilo koga, sve je to individualno.
Za koji dan počinje OGAE glasanje na kom ćemo izabrati svog favorita, očekujem neizvesnu "borbu"![]()
Aha, pogresno sam onda ja razumeoMislio sam na glasanje članova OGAE Srbija. U suštini očekujem da kada glasa više ljudi, već izdvojeni favoriti u javnosti se i nađu u vrhu, uz moguće poneko iznenađenje, a ove godine svakako imamo više kandidata koji pretenduju na prvo mesto. Kad sam rekao da bi član OGAE-a vrlo verovatno glasao za esc potencijal, mislio sam pre svega na situaciju da se neko zaista nađe u žiriju na PZE.
Možda ćemo imati i forumsko glasanje.