Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pa mislim da bi mogao da napravi nešto dobro, pravio bi pesmu specijalno za evroviziju, znači moralo bi da bude nešto što bi se svidelo većim masama, a možda može da ide i u duetu sa nekom pevačicom

Jutros su se predstavili i članovi benda Gift. Ime benda je nastalo 1999, tako što je frontmenu benda, Jovanu, bilo bez veze da nazove bend po sebi, a pošto negde u hrišćanskom Jovan znači Bogom dan, praktično gift, gift by God, kao poklon, otuda se rodilo GIFT. Svih petoro članova su učestvovali u izradi pesme "Haos". U pesmi se ne radi o trenutnom svetskom haosu, već o novosadskom, odnosno haosu u glavi, kada ne znate gde vam je srce, kome pripada i gde će da završi. Zaštitni znak Gifta su šljokice i perje, pa će u skladu sa tim biti nastup.

Članovi benda su: Jovan Matić (vokal), Olivera Budošan (klavijature, prateći vokal), Luka Puletić (električna gitara), Žarko Dunić (bas gitara) i Živko Grčić (bubnjevi).​

WiJLvIe.png

nTf4ldL.png

Jovan Matić (Joca Ajkula)

KlSAUBw.png

Članovima OGAE Srbija je upravo poslat mejl u vezi sa prisustvom u publici na Pesmi za Evroviziju, pa da obavestim i ovde, da proverite mejlove i odgovorite do subote, 26.2. u 12 časova.

Ja ću ipak gledati od kuće ove godine, ali nadam se da će već sledeće situacija sa pandemijom biti bolja i da će samim tim biti više mesta.

Članovima OGAE Srbija je upravo poslat mejl u vezi sa prisustvom u publici na Pesmi za Evroviziju, pa da obavestim i ovde, da proverite mejlove i odgovorite do subote, 26.2. u 12 časova.
Šteta što samo 15 ljudi može :(

Najlepše je kući jel tako 😙

Fanovi uglavnom glasaju za ono što im se dopadne i što misle da ima potencijal za Evroviziju. Pre će neki muzičar iz žirija dati prednost svom kolegi koji se takmiči nego OGAE kao udruženje, kad smo već kod objektivnosti.

Slazem se ja sa tobom da ce pre neko glasati za svog kolegu, nisam ni mislio da su oni nesto objektivni. Hteo sam da kazem, da ni neki fan(naravno uvek ima izuzetaka) nece bas glasati za pesmu koja ima najveci potencijal, vec za nekog njegovog licnog favorita, sto ne znaci da je taj njegov favorit i najbolji. A gledajuci kako mi ovde razmisljamo, onda realno vise od pola ljudi ovde ne bi glasalo objektivno(to kazem na osnovu svega procitanog ovde i argumenata kojih se vodimo:)) Sam primer je Lukas, vecina ga je vec bila osudila, a da nije ni cula pesmu

Pa i ne baš. Možda će ličnog favorita nagraditi, ali velika je šansa da neće značajno spustiti one koji mu se ne dopadaju lično ali očigledno imaju evrovizijski potencijal. Naravno, kao i za bilo koga, sve je to individualno.

Za koji dan počinje OGAE glasanje na kom ćemo izabrati svog favorita, očekujem neizvesnu "borbu" 😊

Pa i ne baš. Možda će ličnog favorita nagraditi, ali velika je šansa da neće značajno spustiti one koji mu se ne dopadaju lično ali očigledno imaju evrovizijski potencijal. Naravno, kao i za bilo koga, sve je to individualno.

Za koji dan počinje OGAE glasanje na kom ćemo izabrati svog favorita, očekujem neizvesnu "borbu" 😊
Mozda bi trebao da napravis dva glasanja. Jedno da bude za licnog favorita, a drugo za pesmu za koju smatramo da bi se bolje plasirala na ESC :D

Mislio sam na glasanje članova OGAE Srbija. U suštini očekujem da kada glasa više ljudi, već izdvojeni favoriti u javnosti se i nađu u vrhu, uz moguće poneko iznenađenje, a ove godine svakako imamo više kandidata koji pretenduju na prvo mesto. Kad sam rekao da bi član OGAE-a vrlo verovatno glasao za esc potencijal, mislio sam pre svega na situaciju da se neko zaista nađe u žiriju na PZE.

Možda ćemo imati i forumsko glasanje.

Mislio sam na glasanje članova OGAE Srbija. U suštini očekujem da kada glasa više ljudi, već izdvojeni favoriti u javnosti se i nađu u vrhu, uz moguće poneko iznenađenje, a ove godine svakako imamo više kandidata koji pretenduju na prvo mesto. Kad sam rekao da bi član OGAE-a vrlo verovatno glasao za esc potencijal, mislio sam pre svega na situaciju da se neko zaista nađe u žiriju na PZE.

Možda ćemo imati i forumsko glasanje.
Aha, pogresno sam onda ja razumeo:) Svakako bi onda bilo lepo da bude i forumsko glasanje, da se i mi zabavimo malo(a i da izbije jos neka raspravica, cisto da ne bude dosadno:ROFLMAO:)

Status
Not open for further replies.
Back