Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
👉 Pesma za Evroviziju 22: YouTube lista gledanosti – 24. februar

LIFT bend je skočio na 9. mesto, a napredovali su i Orkestar Aleksandra Sofronijevića i CHEGI. Na trend listi u kategoriji muzike, Sara je zadržala 5. mesto, Angellina skočila na 8, dok je Zorja pala na 11.

PUKTkCu.png

Ovde kod nas Sara raste na trendingu, sad je 7, Zorja je bila negdje 18. danas a Anđelina oko 29. mjesta, ako se ne varam.
Dakle, dve sedmice nakon objavljivanja pjesama, 3 su u top 30 i dalje u BiH sa RTS-ovog kanala + Aca Lukas sa svog. Bravo RTS, bravo Olivera.

Koliko sam vidio juče, u 20 najgledanijih videa na RTS-ovom kanalu su 4 pjesme sa ovogodišnjeg izbora (ove 4 najgledanije sa liste gledanosti, jelte) i još jedna stvar na koju sam obratio pažnju jeste broj lajkova i pregleda kod Andrije Jo i Hurricane - razlika u pregledima je možda 100k (2.2 i 2.1 milion), a u lajkovima: Andrija 66, Hurricane 32 hiljade. A svi znamo kako je tele-glasanje izgledalo na kraju

Ja već vidio kako ide kamera s plafona na nju na krevetu a oko nje 4 plesačice, a la JLO u Dance Again. Šteta

Ali sumnjam da izvođači lično mogu da naruče preglede na RTS-ovom kanalu, nije valjda Olja u tom fazonu 😁
Ako postoje neke kupovine i namicanja pregleda, to pre radi sam RTS na svom kanalu, moguće da bi uspostavio neke kao sekundarne "favorite" među B-listerima i eventualno opravdao glasove žirija koji će možda u nižim bodovima biti naklonjeni njima.

Status
Not open for further replies.
Back