Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Misliš da #1 po publici dobije 120, drugoplasirani 110 ili onaj Melodi princip?

Misliš da #1 po publici dobije 120, drugoplasirani 110 ili onaj Melodi princip?
Ne, ostane proporcionalno, znači 10 članova žirija daje svojih 580 poena normalno (12, 10....1), teleglasanje ima svojih 580 poena da rasporedi. Dobiješ 10% glasova to je 58, sve standardno. Ali pošto žiri može da da jednoj pesmi "SAMO" 120 poena, staviti limit da teleglasanje može jednoj pesmi da da max 120 poena (npr 50% teleglasova nije 290 poena nego 120). Ostale procente nastaviti normalno. Na taj način teleglasanje dobija fer raspodelu poena, dok se mišljenje žirija ne negira ako neko ima landslide pobedu u teleglasanju

Aha aha, nisam skapirao odmah. 👍

Ja bih, ako već bude promjena, prije uveo bodovanje 1-18. Ružno mi da bude dosta pjesama sa 0 poena na kraju. Ali ko me pita 😂

Može Vanja, ja sam je očekivao i ove godine. Samo da ne napravi neku ukalupljenu ESC pjesmu

Ja sam skroz za Vojaža ako uspe da napravi nešto efektivno, dobro i što može da privuče pažnju široj masi. Nisam fan njegove muzike, ali voleo bih da vidim da napravi nešto takvo.

Zato je najbolje ne menjati nista sto se glasanja tice. A ako bas postoji potreba da se ogranici kupovina glasova, jednostavno se smanji na jedan glas sa jednog broja telefona i to je to.
Za ovo se odavno zalažem. Nije ni to idealno ali znatno smanjuje uticaj "sponzora". Dvadeset glasova traži oko 800 din a to danas mnogi ne mogu sebi priuštiti, Za jedan bi se sigurno "žrtvovali".

Aj da mi lepo preživimo ovaj PZE i vidimo kako će to da ispadne.
Ako glasanje bude fer i izdvoje se hitovi, biće nama sjajnih imena sledeće godine, mnogo boljih od tih iznad.
Da mi sto je najbitnije prezivimo Lukasa.

• Like
Reactions: FFM
Ne treba sumnjati da bi mnoge YT zvezde na esc, samo još da shvate da to nije za njihovu ličnu promociju i da vidi guzica puta, nego da predstavljaju zemlju a da esc ne funkcioniše po sistemu pregleda i lajkova na YT.

Mislim da mi je Sara Jo upala u top 10, ali mi je veći deo teksta i dalje krindž na kubni.

Status
Not open for further replies.
Back