Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ne postoji tu neka priprema. Probe su normalna stvar. Naravno da ima scenskog nastupa. Pripremam se, išao sam na probu, scenski nastup... Biće sve, biće veoma interesantno. U pitanju su devojke, ali ne za gledanje, nego za slušanje. Prateći svirači. Videćete za koji dan. Biću ja jedini muškarac na sceni, biće tu klavir... - otkriva Lukas.

Kija? Za slušanje? pahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahhaahhahahahahahahahhahahahah

Kakav blam

Ali treba razmišljati optimistično. Zamislite da je umjesto Kije uzeo Lunu Djogani

Mislim da mi je Sara Jo upala u top 10, ali mi je veći deo teksta i dalje krindž na kubni.
Nije Sarita kriva...rekla je " verujem vam "
Cobi je hteo pesmu o Srbendi bre
A Vunturiševićka je pročitala čitav prekosovski i postkosovski ciklus epske literature.

**********************************************************************************************************
MARIJANA kraljica ... fanica i saradnica sa eurosng.hr pala na kolena pred muškarčinom :ROFLMAO:.... curka obožava!
a za Zorju veli čisti naježitis ... Lift i M Mikić su joj u top 5.

Haljina Bojane Mašković

AROucbT.jpg

VIS Limunada

lFOgxP5.jpg

Green Room (neonke svetle i zeleno)

YrWFOEa.jpg

Choda i Josipa: Komentari pesama - 2. polufinale (prva polovina)

Ima na instagram profilu @slavko.popovic_hair deo nastupa Bojane Mašković u rekapitulaciji, zemlja čuda tb bukvalno. Scena izgleda premoćno

Status
Not open for further replies.
Back