pl Poljska 2025: Justyna Steczkowska - GAJA

Ja se tad rodio, koliko to godina imate kad se sećate Justine iz 1995? 😁🥰
Ne pita se za godine ali evo,42 .Davorin Popović za BiH 21Vijek. Magazin s Danijelom također. Znači ide li AaAA i ovi stari članovi sretnu Justinu u Baselu- Đe si Justo kućo stara ,dobro se držiš nakon 30 god.Sjećaš li se Dablina 1995.

Ja se ne sećam naravno, mnogo sam znao sa 5 i po godina. :ROFLMAO: Ali tu je dobri, stari YT.

Pola teksta pesme je dreka i zavijanje, ali ima neku vatru u sebi i super vlada scenom. Biće ovo mnogima guilty pleasure

Pobednički nastup odličan međutim previše dranja, moglo bi to da se smanji. Svaka joj čast na trudu i energiji. Solidan izbor, odslušao sam i pesme i nastupe odgledao, izdvojili su mi se:

Dominik, Chrust i Kuba kao i Jystinin nastup. lusterka bi bila super izbor ali to jednostavno samo nije moj vajb. Bolji mi je izbor od ostalih iskreno, manje pesama sam slušao na silu. Tako da su mi sve pesme bar preko 5/10.

Mislim da je Justyna oborila rekord za najveci razmak izmedju dva ucesca na ESC (30 godina). To u teoriji moze biti Magazin, mada je opet sastav drugaciji.

Ako je na poljskom NF-u ovo bilo sve tako over the top, mogu samo zamisliti kako će biti na ESC-u kad prorade još oni poljski Mala nevesta specijalni efekti.

Kad gledam nastup, ne mogu se oteti dojmu da je sve ovo samo Justynino dokazivanje kako može igrati i pjevati. Pjesma kao da je sekundarna, smuti pa prospi neko urlikanje, slavenske mantre i to je to, prođu tri minute. Pokidam se svaki put od smijeha na onaj dio kad se ona vrti oko svoje osi (obavezno uz dernjavu) i na ono dramatično fejk sviranje violine, samo čekam da gudalom iskopa oči plesačima.

Kontam da bi mi cijeli ovaj paket bio podnošljiviji da ona nije tako napadna i nadobudna.

Pokidam se svaki put od smijeha na onaj dio kad se ona vrti oko svoje osi (obavezno uz dernjavu) i na ono dramatično fejk sviranje violine, samo čekam da gudalom iskopa oči plesačima.
Mim sezone, za sad.

Meni Justina deluje okej kao osoba, ali su mi nepodnošljivi poljski fanovi koji maltretiraju svakog ko ima bilo kakvu kritiku na pesmu. Onaj Nemac sa Jutjuba je predvideo negde oko 15-20. mesta u finalu i napali su ga da će da pobedi ili da bude u top 5 💀

Neka, i mi bismo bili nepodnošljivi da šaljemo zvezdetinu kao što je Justina. 😆

Au jbt šta se ovdje sve izdešava na sceni u svega 3 minuta, ja ne uspijem ni okom ispratiti sve te sviračko-koreografsko-vokalne vratolomije, Justyna kao da se takmiči u show-u tipa ''Ja imam talenat'' pa hoće da se dokaže i pokaže šta sve ona umije dok štoperica otkucava vrijeme lol...

Ne znam, dosta me zbunjuje pjesma i ne mogu se povezati s njom ma koliko god želio i pokušavao a pri tom ne volim kad je nešto ovoliko pretenciozno, natrpano i bučno pa da mora da pršti po svaku cijenu, čitav koncept i ta priča sa slovenskom mitologijom mi je primamljiva ali kao da je fokus na nečemu potpuno drugom a na čemu nemam pojma. o_O

Ukoliko sam dobro ispratio ona je velika zvijezda u Poljskoj i ne postoji šansa da ispadne u semi-ju, u finalu će je žiri sahraniti tako da je moguć neki Mihalov scenario, bilo kako bilo meni je neloša.

Pa jeste kao kod nas recimo Natasa Bekvalac, Emina i sl. 😉

Last edited:
Back