pl Poljska 2025: Justyna Steczkowska - GAJA

Ni ja nista nisam ispratio ove godine, osim nasih, tako sam resio ove godine, pa ce i meni biti zanimljivo veceras da poslusam sve za vreme izbora.
A da, Steczkowsku sam cuo jer mi je iskakala svugde 🤣

Generalni utisak je da TVP ne želi Justynu, Lusterku će jedan deo publike ignorisati jer ih jezik podseća na ukrajinski tako da je vrlo moguće da će pobediti neko treći.

Pa cak i da je ne zele iz TVP, publika moze da je izglasa 😉 ipak je ona veoma zvucno ime na poljskoj sceni.

Pa kad zena ima dobar glas, a nema pesmu gde moze da se dokaze 🤣🤭 M.N. vajb

Kod Justyne onaj deo s probe struže po mozgu direktno. Mogu random da upadnu i Dominik ili Teo u priču ako izmisle neke tehničke probleme lol.

Iskreno meni je mrsko preslušavati pjesme, znam samo za Gaju i Lusterku. Hoću Gaju.

Gledaću večeras, nemam pojma kakve su pesme. Ta Justina mi je prošli put bila horor, ne očekujem ni sada ništa novo.

Fanaticni fanovi prave od te Ju totalno kontra efekat. Kao i prosle godine , ono je bilo jezivo, a i sama je iskakala iz frizidera smucila se svima. Tako da iako pobedi bice meh. Pesma jeste kao ima neki misticni jak momenat ali mi je to sve nekako bljuc.

Ja mislim da neće biti iznenađenja večeras, obzirom da je 100% TVT, izglasaće poljaci Justinu i to je to. 😀 kakva god bila i kakvi god drugi budu.

Svaka čast Justini kako izgleda i kako se kreće na sceni u njenim godinama i očigledno je vrlo ambiciozna i želi da ide na Evroviziju, uvek podržavam ljude koji zaista vole ovaj festival.

Ali meni je Gaja bez ikakvog preterivanja, preuveličavanja i hiperbolisanja jedna od najgorih evrovizijskih pesama (i generalno pesama uopšte) koje sam ikad čuo. Radije bih pustio video krede koja škripi o školsku tablu nego ovu pesmu.

Ako Poljaci ovo izaberu, ja stvarno ne mogu da zamislim da će neka država imati goru pesmu ove godine.

Justyna uopste nije tako losa, ne preterujmo, a uskoro cemo videti i nastupe, pa ce sve biti mnogo jasnije. Na jucerasnjoj probi koja je bila ocenjivana, Justyna je zauzela 2 mesto, dok se na prvom mestu nasli Chrust.

Back