Ja nisam naletao (doduše ni tražio) ali pominjaše mi ljudi da valjda ima zapravo i kod nas od prošle godine.Ferrero rocher čokolada, jel ima ovo da se kupi ovde?
Raspitaj se gde!Ja nisam naletao (doduše ni tražio) ali pominjaše mi ljudi da valjda ima zapravo i kod nas od prošle godine.
Heej ljudi nisam bio nekoliko sati na forumu,recite mi da znam da li da ukljucim prenos hoce li uskoro to glasanje negde videh oko 2h se zavrsava kad pocinje glasanje da pustim da gledam to mi je zanimljivo a i cuo sam pesme ranije,pa mi javite za koliko minuta da pocnem gledati glasanje publike i zirija???I nakon toga ide još jedan recap..![]()
Ovo si sve mogao u tri reči da napišeš..Heej ljudi nisam bio nekoliko sati na forumu,recite mi da znam da li da ukljucim prenos hoce li uskoro to glasanje negde videh oko 2h se zavrsava kad pocinje glasanje da pustim da gledam to mi je zanimljivo a i cuo sam pesme ranije,pa mi javite za koliko minuta da pocnem gledati glasanje publike i zirija???
Šalim se naravno, gotovo je glasanje da, neće biti recap..Oni baš vole da muče narod..![]()
Mada, ne znam zašto recap, ako su završili glasanje..Mogao bi žiri polako da počne..Kad zaređaju, taman će proleteti to predviđeno vreme..
Ponoc je tamo sadaKolik9 je sad sati u Portugalu? Ako nije ponoc nece oni još.
00:12Kolik9 je sad sati u Portugalu? Ako nije ponoc nece oni još.