pt Portugalija 2023: Mimicat - Ai Coração

Šta ja čekam do 02:00 h skoro.. Maaaarš..

Uopće nisam zadovoljan Portugalom ove godine.

Al’ svejedno, šta je najgore, ovo bi i moglo u finale 💀💀💀

Još Azerbejdzan da izbaci pesmu i onda imamo svih 15 numera poznatih u našem polufinalu.

Ja mislim da samo sa njom i mogu da se nadaju nekoj šansi za finale. Ostalima, koliko god su dobri šanse bi bile manje.

Želim sreću portugalskoj predstavnici i da zauzme jedno mesto iza naseg Luke i predstavnika svih zemalja koje su docekali proglasenje pobednika u Portugalu.
Vama i sebi zelim dubok i miran san.

Ne znam čemu toliki hejt,ja koji ovo nisam nesto slusao niti bih slusao ovako nesto,sam cak i prijatno iznenadjen,meni ovo zapravo dobra stvar,moze ovo dobro proci ove godine,bukvalno pesma koja ili ce napraviti fin plasman ili nece ni u finale,ali vokalno i nastupom ce Portugal uveren sam pokidati i podići atmosferu u Liverpulu..

• Angry
Reactions: Mrm
Pa realno najbolja opcija za Portugal i jedina koja je mogla u finale, mada meni i dalje ništa spec.

Niko ne hejtuje, imali smo različite/drugačije favorite.

Svejedno, mislim da su im izgledi za finale mršavi. Ostavljam prostor da možda neko razočara, a Mimicat rasturi, ali mi je i čak i uz takav scenario njihov prolazak nerealan.

Barem se izdržalo do dodela Oskara, ako ništa. Sada može to na miru da se pogleda, da slegnu utisci

Ni ja ne mislim da su im šanse za finale visoke, ali nije nemoguće, sa ostalima bi to baš delovalo nemoguće, bar meni.

Ruku na srce , ja sam odslušao sve Portugalske kada su izašle i zaboravio ih posle dva minuta. Samo mi je njeno ime upamćeno ostalo ,i vidim da se provlačila ovde po komentarima. Elem, zanimljivo ali zaboraviću čim ugasim yt, takav mi je prvi utisak. Pogledaću ostale nastupe baš

Back