• Zbog održavanja foruma, pristup neće biti moguć večeras od 21h do završetka radova (nekoliko sati).

pt Portugalija 2026: Bandidos do Canto - Rosa

Pa moraju i da puknu jedne godine. I mi smo se provlačili 3 godine za redom pa smo popili patos. Ja sam siguran da ovo propada, neki kažu pa i Saudade je bila spora, ali to su babe i žabe. Saudade je imala fantastičnu harmoniju i zasluženo je prošla u finale. Ova nema ništa fantastično sve je prosek (ne mogu da kažem da je loša pesma) a takve pesme obično izazivaju nezainteresovanost čak i kod onih kojima se sviđa kada treba da se glasa.

Uuuuuh - ne znam sta da kazem - bar su skinuli ona odvratna odela u kojima izgledaju kao ``starci od tisucu ljeta`` 🙈

Nije teško osmisliti tako nešto, jer sama pesma daje taj lagan i intiman vajb. Nastup i za ovakve pesme jednostavno mora da postoji i nadam se da su to na vreme shvatili.

Буквално је прелако смислити такав концепт али све су прилике да су задржали далеке досадне кадрове да умртве пјесму и наступ још више

Ovdje mogu zamisliti i da ih žiri nagradi sa dosta bodova, ali i da pjesmu ocjene kao staromodnu i da im daju nekih 10ak bodova.

Mrtva trka sa San Marinom za poslednje mesto na mojoj listi. Nemam ni za šta da se uhvatim ovde, baš mi se ništa ne dopada. Nadam se da će se dogodine vratiti sa nečim mnogo jačim (i autentičnijim).

Portugal sada zvuči još dosadnije nego na izboru, kao grupa starmalih. Može jedan NQ.
Tired 90S GIF

Mislim da mogu da iznenade posto su veliki kontrast u odnosu na cirkusku povorku pre njih

Isto mislim, neće me iznenaditi ni ispadak ni prolaz, dok bi me, recimo, prolaz Gruzije iznenadio

Deluje mi da ima blagog poboljšanja u odnosu na onaj horor sa NF-a, ali generalno za ovakav tip mirne i sentimentalne pesme može da prođe. Može proći u finale, i dalje smatram da ponovo mogu nekome pomrsiti konce.

Ne znam šta njima može da pomogne da prođu. Balada je dosadna, mada ne izgleda ovo toliko loše. Ja sam slab na Portugalski jedino to 😍 opet i vidim scenario u kom su u finalu, vole ljudi ovakve pesme.

pt Portugalija 2026: Bandidos do Canto - Rosa
Back