To je još gore, bave se sporednim stvarima koje verovatno nisu u opisu radnog mesta.Kada su izbori nimalo ne kafenišu nego se bave strankom i stranačkim odborom po 24 h..![]()
To je još gore, bave se sporednim stvarima koje verovatno nisu u opisu radnog mesta.Kada su izbori nimalo ne kafenišu nego se bave strankom i stranačkim odborom po 24 h..![]()
Ma ti u izvršitelje Andrjoška i da te Bog vidi...Kamo sreće da svi ovde imamo i tih 150k koje nije neka plata ali ne zaboravimo da 50 posto stanovništva prima manje od 60k. Doduše, i kako ćeš ziveti sa platom zavisi i od drugih okolnosti. Ko ne iznajmljuje stan i ima rešeno stambeno pitanje, pa još nema ni decu, je manje više na konju (znači ja)
Ja stvarno ne znam kako ljudi koji imaju medijalnu zaradu uspevaju da prezive sa decom i kirijom ili kreditom.
jel plaćeno to ili volonterski?Ovde možemo da te ubacimo eventualno na LU FSC-a tako što ćemo se dogovoriti oko poena.
Teško da može i sa dva minimalca, ako plaćaju mesečno stan. Uglavnom ti ljudi rade i neke dodatne poslove posle radnog vremena kako bi pokrili mesečne troškove.
Volonterski. A za komentarisanje atletike treba videti, recimo 333 dinara satnica...jel plaćeno to ili volonterski?
Bilo bi odlično pre inflacije, sad onako. Bolji je bio onaj predlog od 50.000, naravno.Pa to je odlično za minimalac. Jedna osoba može da se nategne nekako i prezivi. Pod uslovom da im neko drugi plaća račune lol