Sjajna vest Choda želim ti puno sreće. Što se tiče Italije i same Evrope imam dosta ideja, kao i što se tiče daljih destinacija bilo bi kul uvesti neke inovacije. Mogli bi da pišemo predloge ovdeRadicemo subagenturu u pocetku, prodavacemo aranzmane partnera koji su nam provereni, tako da ce biti svega u ponudi, od Grcke pa do dalekih destinacija
A kad je rec o nekim nasim programima koje planiramo da izbacimo, najveci fokus je na Italiji sa moje strane, tu bas imam neke ideje koje bi mogle biti inovativne za celo trziste, da iskocimo iz sablona.
Ako bude nekih zanimljivih ideja od strane forumasa koji putuju redovno a da su vezani za destinacije gdegod, pisite slobodno, apsolutno svacije misljenje mi je znacajno![]()
Ocekuj da ti pisem definitivno ovih dana da mi malo detaljnije ispricas kako i sta, vidim da Casa travel ima u ponudi neke takve ture. Mislim da je ljudima malo dosta tih istih sablonskih tura tipa toskanska tura ili Milano-Djenova-Komo-Lugano.Javi se @Choda ako bi nešto i u Češkoj organizovao, ovde ima pregršt dvoraca i zamaka, i ruševina i očuvanih, 5 dana da se obilazi, pored regularne destinacije Praga naravno![]()
Sjajna vest Choda želim ti puno sreće. Što se tiče Italije i same Evrope imam dosta ideja, kao i što se tiče daljih destinacija bilo bi kul uvesti neke inovacije. Mogli bi da pišemo predloge ovde![]()