Princ

Princ ucestvuje na Voice Beyond Horizon u Kazakstanu, sto bi trebalo da bude ne znam sta 🤷🏻‍♀️ kazakistansko kineski projekat, neka tezga:

Voice Beyond Horizon" is an upcoming international cultural music tour and TV series project, led by Kazakh singer Dimash Kudaibergen and produced in partnership with China's Hunan Broadcasting System.The project features musicians from several countries, filming across various locations in Kazakhstan to highlight the country's natural landscapes and cultural heritage, aiming to promote global cultural exchange and tourism.

Ovde je svirao gitaru na ulici, rok, rastimovan

Princ ucestvuje na Voice Beyond Horizon u Kazakstanu, sto bi trebalo da bude ne znam sta 🤷🏻‍♀️ kazakistansko kineski projekat, neka tezga:

Voice Beyond Horizon" is an upcoming international cultural music tour and TV series project, led by Kazakh singer Dimash Kudaibergen and produced in partnership with China's Hunan Broadcasting System.The project features musicians from several countries, filming across various locations in Kazakhstan to highlight the country's natural landscapes and cultural heritage, aiming to promote global cultural exchange and tourism.

Ovde je svirao gitaru na ulici, rok, rastimovan

Ali ISKLJUČIVO izvodi pesme sa svog jako popularnog albuma Mila

marija-kulic.gif

Baš je zanimljivo kako se njegovi najveći hejteri i kritičari bave i interesuju za njegovu karijeru, pritom ne mislim na tebe Pipi.

Najveci hit mi je Aleksa koji je lupio srce.
Izaso mi na tik toku Aleksa jer sam pratila ESC, pa sam podelila.

Najtalentovaniji svakodnevno odlaze iz Srbije 😭😭
Joj šta nam rade

Last edited:
Njegova nepostojeća karijera me interesuje koliko i lanjski sneg, ali imam pravo da se nadovežem na diskusiju, što ni mene niti bilo koga može da kvalifikuje kao hejtera. Nisam odgajan da mrzim bilo koga, tako da ono... A (negativne) kritike je itekako zaslužio kao legitimni predstavnik naše zemlje na ESC-u, uzimajući u obzir rezultat koji je ostvario.

Da samo ovo je tema posvećena njegovoj karijeri, nema nikakve veze sa pričom oko Evrovizije. Kritika na šta tačno ovde, što učestvuje na koncertima?

Pa pričom oko Evrovizije je sebi natovario na pleća sve kritike koje su ga od tada pratile. Vrlo prosto i vrlo jednostavno, a moglo je biti drugačije.

Da samo ovo je tema posvećena njegovoj karijeri, nema nikakve veze sa pričom oko Evrovizije. Kritika na šta tačno ovde, što učestvuje na koncertima?

Screenshot 2025-10-08 233401.webp

Ali on je bukvalno stavio #Eurovision u video koji nema veza sa Evrovizijom. I to radi u svakom videu 🤣🤣

ESC je deo njegove karijere.

Što je najgore u cijeloj priči, mišljenja sam da Princ nije izvukao pouku iz svog ovogodišnjeg učešća na Evroviziji u smislu da mora promijeniti muzičke saradnike u kompletu i početi pjevati aranžmanski obogaćeniju i moderniju muziku ako misli uspjeti u svom poslu i postati popularan u zemlji a i šire (lol).

Šta više, rekao bih da se tek sad još više zagrijao za takmičenje nego što je bio prije neuspjeha u Bazelu, eto njega za koju godinu (a možda već sljedeće) da ispravi nepravdu sa nekom podjednako nekonkurentnom ''Dragom'' furajući i dalje ''Mila'' fazon. 😌

Back