Beovizija 2018 spašavam Lanu i Aldo i to nije trol, oni koji su bili na forumu te godine znaju da ja zapravo volim tu pesmu!
Koncept nastupa van granica razumevanja.Jedan oko sata je još veći krindž od Breskve.
Nisam ni skapirao o kome je reč dok nisi ovo napisao ahahahhah abitno sve u vezi s pesmom i njimMa daj molim te, 99% ljudi tad prvi put pročitalo ono "UkRaO pEsMu?", ljudi nemaju pojma ko je lik. Pa ono šetkanje po sceni bez smisla, sto, stolice, niko ništa nije skapirao i pitanje je da li je bilo šta da se skapira.
Tako bi se možda i ušunjao u finale.Bukv bolje da je samo imao najobičniji dens koji ide uz takvu pesmu.
Tačno, sve gore od goreg.Ma daj molim te, 99% ljudi tad prvi put pročitalo ono "UkRaO pEsMu?", ljudi nemaju pojma ko je lik. Pa ono šetkanje po sceni bez smisla, sto, stolice, niko ništa nije skapirao i pitanje je da li je bilo šta da se skapira.
Pa i ja se smorim kad ljudi oko mene ne vide genijalnost nečega što je meni npr genijalno. Leži mu muzika, ali osmišljavanje nastupa i ne baš, bar na osnovu ovogodišnjeg nastupa.A iz nekih izvora sam čuo da se jako smorio što ljudi nisu skapirali jer se godinu dana trudio oko nastupa.