PZE 2025 | Spasi svog favorita

Tam zeznula polufinalni nastup pa smo je svi brzo otpisali, možda bi se drugačije odigrala situacija da je pokidala tada kao i u finalu 🤔
Svakako posle dosta vremena i sa ove distance, ona bi ostvarila najbolji plasman na esc od ovogodišnjih pze učesnika (vrv nešto slično kao i uvek oko 18.mesta, ali makar bismo bili u finalu i dosta, i Heremke bi ušle u finale makar)
Ali svakako mislim da bi nažalost lošim spletom okolnosti (B&D) opet otišao ničiji pobednik tj Princ 😕

Moguće da je kasno tamarko na Kosovo stigla, da je ostavila top utisak u pf možda bi se stvorio hajp pa bi je i žiri podigao

tam mi je bila najvise za pobedu kako na PZE tako i u ovoj igrici.
Sto se ove igrice tice, sve je dobro samo kada Haremke nisu pobedile iz poznatih razloga, ko razume, shvatice 🤪

Moj utisak o Tam:
- Talentovana, ali neubedljiva, fali rada i samopouzdanja i iskustva na ovom tipu scene, deluje kao dete
- Pesma je ritmična i očigledno planski rađena za takmičenje, ali opet malo podrum i nedostaju druge komponente da bi bila hit
- između ostalog i meni važna komponenta da se obični domaći ljudi mogu uhvatiti za tekst ako je već pričala da joj je neki ideal Romale Romali, tu je romale romali samo začin, a sam ostatak teksta je izrazitio seksualan i obraća se drugoj osobi. Tekst za durum je apstraktan i usmeren nikome.

Ae priznajte da niste poslušali "Mask" od kad se završio PZE
"Maska mog razuma polako topi se,
Kaplje i nestaje,
Daj po dah."

Priznajem nisam , ali znam da otpevam refren iako pesmu nisam čula 5 meseci.
Nisam čula ni ostale, osim Princa koga, pušta Radio S ili Naxi pa ga slušam svake nedelje uveče u busu kad se vraćam iz rodnog kraja. Pušta ga i neka novosadska radio stanica jer sam ga čula pre mesec dana u nekoj prodavnici.
VUkajla bila i ostala moja pobednica za 2025.

Pa kad je Tam usvojila random konstruktivne kritike na konto nastupa i pokidala u samom PZE finalu, mogu da zamislim sa kakvom ozbiljnošću bi pristupila pripremi nastupa za ESC. Koliko bi imala prostora zbog uticaja RTS-a, pitanje je za diskusiju, ali svakako je kao anonimus pokazala mnogo veću profesionalnost od pojedinih.

Back