ro Rumunija 2026: Alexandra Căpitănescu - Choke Me

Nema sta da se bude pametniji od drugih, Internet ne laze, ima sve dostupno za vjeki vjekov.
Da li si ozbiljna? 😅
Lik je iritantan i nema ukusa, plus mu sopstvena arogancija jede dušu.
Ni meni nije simpatičan ali treba znati razdvojiti lične utiske od onoga šta neko priča/stvara, bez obzira svidelo se nama to ili ne.

Taman posla, to ko kad bi poštovao Boru Čorbu iako je bio homofob. Nek radi ko to voli.

Nem pojma, meni nije teško da smatram/kažem da je neki umetnik stvorio nešto bitno/dobro iako je možda teže đubre od čoveka. To gledam kao neke dve strane ličnosti.

Meni je važnije kakav si čovek nego kakav umetnik, to možemo isto raščlaniti u slučaju Boy Georga vrlo lako.

Imala bi argument za to, ali da ne bi filozofirali.. Vezano za temu i čoveka koji im radi ovaj nastup - ako ga dobro uradi, odala bi mu priznaje (bez obzira što je antipatičan)

Mi cemo sad ovde da ispisujemo eseje o Janu Borsu? 😀

To sto mislim da je lik narcis i pogresan izbor za rumunski entry nema veze sa cinjenicama o njegovom CV-ju. Ali hajde da budemo realni: lik je prilicno irelevantan. Radio je ceske live formate — Love Island, razna kuvarska takmicenja — i vodio prenos ceskog nacionalnog finala 2018/2019, hello? Bio sef delegacije Ceske 2019.
Ali ako vec imas entry sa potencijalom, rumunska TV je mogla da se iscima i dovede nekog ko donosi stvarnu vrednost, ne YouTube vlogera koji ima 8,39 hiljada pratilaca, a to mu je bila glavna aktivnost poslednjih godina, pored fotografisanja kataloga za ceske brendove tipa Mona.
Ovo sad deluje kao da se vrtimo u krug i pravimo debatu ni oko cega. Ostavim 1 komentar i napravi se diskusija. Geesh.

Pozdravlja vas Jan Bors sa svojim kreativnim, trendy fashion shootingom

IMG_9093.webp

I meni upada u oci angazovanje tog lika, ne zbog komentara koje je dao na pesme, na sta ima pravo svakako, vec na njegovu strucnost po pitanju pravljenja nastupa i reziranja. Jako cudna odluka da se njemu da poverenje sad kad imaju jaku pesmu. Mogli su da nadju nekog proverenijeg

Jan je radio Bailando Solo nastup ove godine i kada je Aleksandra pobedila angažovala je njega i Emila da joj rade stagining. Verovatno joj se svideo taj nastup.

Jel ovo Aleksandra izgubila vokalne sposobnosti pa pala na 13 mesto u 2 polufinalu?? Mada kapiram da je bug. 1,11 kvota 44% šanse za finale. Niđe veze 😆

Attachments

• Screenshot_20260428_203141_Chrome.webp
    Screenshot_20260428_203141_Chrome.webp
    127.1 KB · Views: 17

Jan Bors i njegov drugar odgovorali na pitanja u vezi nastupa. U principu vrlo malo konkretnih odgovora. Evo nekih koji su mi ostali u glavi a interesantni su :

- U nastupu dominiraju crna i bela boja.
- Aleksandrina "sestra" iz spota će biti u nastupu, ne stvarno ali biće. Ovo bi moglo da uputi da će aktivno koristiti LED ekran i možda će na njemu biti Aleksandra u kavezu kao u spotu.
- Rumuni su kukali da su basista i gitarista delovali smotano i čudno na nacinonalnom finalu. Jan se složio i kažu da su to ispravili.
- Nastup neće biti spektakularan nego će biti u službi pesme i Aleksandre. Rekao bih da će to biti unapređena verzija nastupa sa njihovog nac. finala. To nije dobro po mom mišljenju
- Kažu da su na žurkama isprobali dosta novih ideja u nastupima ali nisu hteli da preciziraju.
- Prvo što su im Aleksadra i bend rekli da ne žele da ih menjaju što opet ukazuje da će nastup u osnovi biti isti.

Bukvalno ne znam čemu tolika drama oko Borsa, nije da Rumuni imaju nekakve top i neviđene nastupe pa da ovo smatramo nekakvim promašajem u startu. Lik jeste smarač i bez referenci ovog tipa, ali možda se to lepo skocka. A čak i da nastup ne bude na nekom posebnom nivou, videli smo da je Alexandra jako energična i ne brinem kako će prodati pesmu.

Bukvalno ne znam čemu tolika drama oko Borsa, nije da Rumuni imaju nekakve top i neviđene nastupe pa da ovo smatramo nekakvim promašajem u startu. Lik jeste smarač i bez referenci ovog tipa, ali možda se to lepo skocka. A čak i da nastup ne bude na nekom posebnom nivou, videli smo da je Alexandra jako energična i ne brinem kako će prodati pesmu.
Bilo bi šteta da ne dobije upgrade u nastupu. Kad se samo setim Shkodre e. prošle god 😭😭

Znam da Bors nije nova SJP ali prosto ni NF nije nastup za pamćenje pa očekujem neki pomak. Meni je bitnije da ona nije kuvana noga.

Šta je falilo Albaniji prošle godine? Za moj ukus su imali jako dobar nastup u Bazelu.

Last edited:
Back