ro Rumunija 2026: Alexandra Căpitănescu - Choke Me

Ne znam ko je ono bio spomenuo da Aleksandra komentariše sve jer tako skuplja poene 😂 Pa neko rekao samo nas jer joj je takva muzika slična, ja evo uđoh na zadnje izbačene snimke sa proba i sve je komentarisala, doduše sve od toga što sam videla dalje me mrzelo da skupljam drugima preglede 😄
Screenshot_20260510-215925_Instagram.webp
Screenshot_20260510-220012_Instagram.webp
Screenshot_20260510-215944_Instagram.webp

A vidjeh da su i Soren i Dara počeli mnogima da komentarišu, dogovorili se 😀

U jednom momentu Aleksandra će prekinuti one veze sa gitaristom i basistom i imaće neku interakciju sa onom kapuljašicom. Slušam ovog ESCutd ne pitajte za detalje jer je to sve što je rekao. kaže da je odlično.

Ja sam se nadao da će igrati u stilu onog videa što je neko kačio od Emila. Ali onda bi ovaj rekao dancing a ne interaction. Ne bih otpisao ni tvoju pretpostavku ide uz tekst pesme :)

Izgleda da je Rumunski nastup dobar, ali ništa wow kao što smo očekivali. Neki u presu rekoše da može biti malo messy za gledaoce jer ima svašta! Ona će valjda da ima neku borbu sa osobom koja ima kapuljaču. To bi trebao da bude taj njen alter ego koji je potiskuje kao što je i sama poenta pesme! Vokalno je bila odlična! Kažu Danac razvalio

lepo-brak-na-nevidjeno.gif

Malo su me isprepadali opisi nastupa ali vjerujem u Kapetanicu!

I mene su isprepadali, za Srbiju nisam imao sumnje tokom celog utorka, al danas mi nešto radi u grudima nadam se da je samo pokupljena loša energija. 😂

Ne znam ko je ono bio spomenuo da Aleksandra komentariše sve jer tako skuplja poene 😂 Pa neko rekao samo nas jer joj je takva muzika slična, ja evo uđoh na zadnje izbačene snimke sa proba i sve je komentarisala, doduše sve od toga što sam videla dalje me mrzelo da skupljam drugima preglede 😄

obrovac-medicinska.gif

(ja!-ali su mi odgovorili da se oni bas lepo druze)

Ja sam pogledala neki snimak iz dvorane nisam cak ni videla rekap - opet kazem kao i za fotke - super mi ali nije mi sad nesto vauuu - a verovatno zbog prevelikog ocekivanja 🤷‍♀️

ro Rumunija 2026: Alexandra Căpitănescu - Choke Me
Back