ro Rumunija 2026: Alexandra Căpitănescu - Choke Me

Choke me dva puta spot na oficijalnom kanalu ?? I nastup je spot i spot je spot???

Despicable Me What GIF

Ima nade za spot Kraj mene i englesku verziju kao official video ajmo!!! Ludilo!!

(ne nema, jer RTS)

Jedno je National Final Performance, a ovo sad Official Music Video.

Najmanji problem je promeniti šta je spot, sada kada je sve to na YouTube-u.

Evo sa time machina-e nisam lud, pisalo je Official Music Video 10 mart upload, (tj 9i mart pise gore u uglu kad je bio upload cak, dole ne moze da uhvati skrinsot, ne editujem nista ali thumbnail nece da ocita) - link ispravan, sve legalno, ESC kanal

chokara 2.webp

Last edited:
Pa to i rekoh, najlakše im je da promene naziv videa. Nije kao da šalju na video kaseti emiterima, kao pre nekoliko decenija, pa da se ne može menjati, bilo u martu ili aprilu,

Pa to sam i ja kazo. Lako ce da promene Lavinu nazad u NF kad izadje OMV ☺️
A stvarno je inicijalni klip kazem ti uploadovan sa OMV, pa su izmenili u medjuvremenu kad su ljudi krenuli da smaraju sto nije spot kad ga ima.

Meni je ovo ok i ona je dobar izvođač, ali baš vrišti 2007. Mislim da će od žirija u finalu dobiti neku siću

Ova pesma mi je toliko ušla u glavu da mi se već malo smučila, chow me chow me možda i najveći earworm ove godine 😂

Da li možda znate pouzdano ko radi stejdžing Rumunki? Izlaze mi neke razne informacije na rediti i po ostalim forumima da će Jan Bors biti uključen sa svojom ekipom. On je već radio stejdžing za "Bailando solo" tako da to ne bi bilo iznenađujuće. A i vidim da mu pišu po komentarima kao da već znaju da on radi 😁24307.webp

Da li možda znate pouzdano ko radi stejdžing Rumunki? Izlaze mi neke razne informacije na rediti i po ostalim forumima da će Jan Bors biti uključen sa svojom ekipom. On je već radio stejdžing za "Bailando solo" tako da to ne bi bilo iznenađujuće. A i vidim da mu pišu po komentarima kao da već znaju da on radi 😁View attachment 42592
Ne bi bilo loše da on bude. Inače koliko znam on ima kritične stavove o mnogočemu, ali dok je bio šef češke delegacije radio je odličan posao.

Taj lik je uzasan lol

Veze on nema
Bio je šef delegacije Češke od 2016. do 2019., mislim da je bio započeo i pripreme za 2020. pa je nekad u jesen bio smijenjen? Uglavnom, to je bio preporod Češke na Evroviziji, a sjećam se da je trebalo 2020. izabrani kandidati nacionalnog izbora sa producentom iz Australije da rade na nastupima koji bi bili na televizijskom prijenosu češkog izbora. Kao što rekoh, znam da ima kontroverzne političke stavove.

Evo sa time machina-e nisam lud, pisalo je Official Music Video 10 mart upload, (tj 9i mart pise gore u uglu kad je bio upload cak, dole ne moze da uhvati skrinsot, ne editujem nista ali thumbnail nece da ocita) - link ispravan, sve legalno, ESC kanal

View attachment 42548
Pa upravo je to ono sto sam vam ja govorio pre nekoliko dana, ali ste me vi napali da lupetam gluposti jer ESC to ''radi'' svake godine

Back