ro Rumunija 2026: Alexandra Căpitănescu - Choke Me

Sva ova poznata ESC/NF imena (WRS, Bella, Maxim Zavidia…) su mi mega meh tako da se nadam nekom dobrom debitantu.

Nego gdje je Mihai Traistariu, do prije par godina je divljao po njihovom NF-u i očajnički se pokušao vratiti na ESC, a sad ni traga ni glasa od njega. Možda se full posvetio OF karijeri🫠

68 pesama plasiralo se u fazu "Otvorena radionica". Oni će se takmičiti na audicijama od 9. do 11. februara, a finaliste saznajemo 12. februara u 19 časova.

Ro1.webp
Ro2.webp
Ro3.webp
Ro4.webp

Imam osećaj da ovde pobeđuje Edward Maya i Costi sa nekim tipičnim rumunskim densom

Teško kalkulisati sad kad možda ne pobede ni HVNDS ni Lavina xD

Dor mi je nekako pristupačniji metal generalnoj publici (više naginje na metalcore) nego Kraj mene (progressive metal), više u fazonu Blind Channel, a bilo bi lepo da i jedni i drugi pošaljemo u tom fazonu.

Last edited:
Dor bi sigurno bolje prošla, ali ja bih obe da vidim na ESC pa kud puklo. A i što kaže Đole, nismo isto pf, a do finala ko živ - ko mrtav.

Ma te price da se zanrovi medjusobno ponistavaju su se milion puta pokazali kao netacni. Na ESC 2021 smo imali dve rok pesme u top 4 publike, a svih 5 zenskih bopova je proslo iz istog polufinala.

Prošle godine zabavne Švedska i Estonija u top 3 na tvt, top 5 ukupno

Ova Sigma Boy za odrasle nije loša, opičena je baš

Back