sm San Marino 2025: Gabry Ponte - Tutta l'Italia

Dobar nastup, pesma onako ali svidelo mi se kao paket. Prekinuli su 3 - godišnji NQ strike, bar zbog toga mi je drago.

Габри је направио супер атмосферу, све је било на нивоу и апсолутно је заслужено прошао. У мору парастоса, жалопојки и промашених гласова, донео је праву журку на сцену. И надам се да ће у финалу остварити њихов најбољи резултат.

Шта год ко мислио о Сан Марину, они се сваке године труде да направе нешто. Камо среће да и већина земаља има њихов приступ

Nije bilo dileme ovde. Među najboljima u prvom polufinalu, u svakom smislu. Držim fige da ostvari najbolji rezultat za San Marino do sada. Ima šanse za to.

Teško, ja ne vidim da će žiri uopšte da glasa za ovo. A nemaju oni neku bogatu tvt istoriju, naprotiv, pa teško da će prebaciti ono što je Serhat osvojio.

Imam neki osecaj da ce ovo proci odlicno kod publike, ne bi me iznenadio rezultat tipa Moldavija 2017.

Da nije bilo glasova iz Italije ostao bi u polufinalu. Australijanac slabiji za 10p samo.

Nije on u tom polufinalu bio, Kipar je bio samo 2 boda iza.

Joj ovo da je predstavljalo Italiju bilo bi top 15 kod publike lagano

Na kraju ipak Sanremo dzingl nije nadmasio drugoplasiranog.

Ovo sam u startu predvideo. Oni jednostavno nemaju čemu da se nadaju ni na polju tvt-a ni na polju žirija. Samo mogu da izaberu nešto što će ih eventualno poslati u finale kroz iglene uši i tamo očekivati ništa drugo do potop, kao ove godine.

Ovo definitivno nije zaslužilo da se nađe na poslednjem mestu. Sad vidim da su se jedva i provukli u finale. Pesma je bolja od bar deset koje su se našle u finalu. Nastup je ostavio baš mlak utisak ali Gabri je zaslužio da se nađe oko 15. mesta. Hitično i veselo.

Back