sm San Marino 2026: Senhit ft. Boy George - Superstar

Piše u Miloševom postu na prethodnoj strani, iz Hrvatske su.

Idu gde mogu, šta će. Nisam nigde pročitao da su svi slovenački pevači podržali bojkot, već pojedini, a pre svega njihov javni servis. Stoga, ledžit mi je ovo što pokušavaju tamo gde pravila to dozvoljavaju.

"Slovenija se povukla*

Istovremeno:
Slovenka za Luksemburg
Slovenka na Dori
Bar 2 slovenačka učesnika u San Marinu

Još se ne zna da li će proći na izbor San Marina. Ovo sad je predtakmičenje. Ipak, kakvih tamo amatera ima, pretpostavljam da su im dobre šanse.

Aleksej Ivačić Kolar, poznatiji kao Polar Ace, bio je jutros u San Marinu na audiciji. Rezultate očekuju u ponedeljak.

1769790835479.webp

Maraaya i Luka Basi na audiciji u San Marinu

SM_Maraaya.webp
SM_LukaBasi.webp

240 kandidata iz 27 zemalja, prošlo je u drugu fazu predizbora "Dreaming San Marino Song Contest", koja će se održati od 12. do 15. februara.

Među njima su i Polar Ace, Magdalena Tul, Luka Basi, Maraaya...

SM1.webp
SM2.webp
SM3.webp
SM4.webp
SM5.webp
SM6.webp
SM7.webp
SM8.webp

Xanova Xan sigurno sa pjesmom koja je odbijena u Grčkoj

Sheili je skroz nepotrebno da dolazi ovde, bolje neka se spremi za fik sledeće godine

Luka Basi objavio spot za "CHICOLO" sa kojom pokušava da se domogne finala izbora San Marina.

Ne čudi što ima Slovenaca, šta je njima otp tri sata od Ljubljane do San Marina kolima, Novi Sad Niš bukvalno lol

Čudi me da San Marino nije kupio Kanye Westa da ih predstavlja.

Objavljeno je prvih 20 polufinalista. Oni će se takmičiti u prvom polufinalu "San Marino Contest-a", 4. marta.
Večeras saznajemo i preostalih 20 takmičara koji će nastupiti u drugom polufinalu, koje je na programu 5. marta.
  • 4CALAMANOTwilight
  • Alien Cut feat. Taymain gara con brano in via di comunicazione
  • Anna SmithBruised
  • CapabròLavorare fa schifo
  • DAUDIATalk about it
  • ERISUGhost of Ninive
  • Giacomo VoliFigaro
  • Lorenzo BonfireOde to Guilt
  • MATIAS FERREIRAPAURA
  • METIRIAAttention Seeker
  • MRTINAMy Insanity
  • MYKYOutta Tune
  • N’ice CreamNot the winner
  • ORPHYRise Again
  • Pellegrina PibigasIl Giorno Che
  • Ryan SongBreak the Cage
  • Samuele Di NicolòNon tornare più
  • SheilaZemra e Tokes
  • Star GuyStar Shadez
  • stefanoPesce rosso

SSC_1.webp

Baš me zanima koja će velika imena dovući ove godine, nešto mi sve miriše na Eletru Lamborgini

Na kraju će verovatno i pobediti neko veće ime. Džabe se ostali cimaju da prolaze ove silne faze da bi stigli do finala.

Kao i RTS tako i San Marino ima n e v e r o v a t n i h pet članova žirija!! Pola zemlje...

Last edited:
Back