sm San Marino 2026: Senhit ft. Boy George - Superstar

Ovo mi vuče na 2010te (bajato 15 godina) i ima neku keči notu, tako da je skroz u skladu sa San Marinom. Finala neće videti, mada ko zna u ovoj godini.

Žao mi tih ljudi što dođu iz ko zna kojih mesta u nadi da budu nova Megara (neitalijanski pobednik), a samo se više neće desiti 😂
Mislis li da i oni i Jessika (Malta) nisu dali pare da pobede. Pa i Gabry. Oni uzmu sicu svakom ucesniku na prijavu, bla bla, i krupan novac predstavniku. Win win. A svake godine bar jedna, do par pesama za top 10 ako ne i vise.

Mislis li da i ona i Jessika (Malta) nisu dali pare da pobede. Pa i Gabry. Oni uzmu sicu svakom ucesniku na prijavu, bla bla, i krupan novac predstavniku. Win win.
One pare što bi potrošili na put do San Marina da nisu iz Italije potroše na mito i korupciju 😂 boli ih ona stvar realno, vrv bi Andora isto to bila za Španiju da učestvuje

Nije mi toliko loša pjesma, ono slušljiva je i Senhit mi je simpatična, ali dosadna mi je cijela ta priča, istrošen narativ. Možda mi u nekom poretku bude finalista, ali nipošto da prođe u finale ispred Crne Gore npr. Pitanje je da li Boy George uopšte zna da ide na Eurosong. Rekao bih da ispada, ali sa njima nikad ne znaš.

Sve u vezi sa ovom pesmom i “nastupom” mi je potpuni transfer blama. Zvuči kao filer pesma sa nekog RuPaul-ovog albuma.

To na stranu, potpuno mi je neshvatljivo da se daje platforma seksualnom manijaku Boju Džordžu. Za neupućene, on je 2008. osuđen na 15 meseci zatvora zato što je kidnapovao norveškog manekena Aduna Karlsena i držao ga u stanu protiv njegove volje, tako što ga je lisicama vezao za radijator, a zatim ga je tukao lancem i dildoima. Pritom ga je u stan dovukao pod lažnim obećanjem da će da ga fotografiše. Takođe, ima vrlo ozloglašenu onlajn reputaciju zbog bumerskih edgelord proseravanja na Tviteru i širenja mržnje prema Palestini.

Ne mogu da verujem da će neko da zameni Izrael na mom poslednjem mestu ove godine.

Sve u vezi sa ovom pesmom i “nastupom” mi je potpuni transfer blama. Zvuči kao filer pesma sa nekog RuPaul-ovog albuma.

To na stranu, potpuno mi je neshvatljivo da se daje platforma seksualnom manijaku Boju Džordžu. Za neupućene, on je 2008. osuđen na 15 meseci zatvora zato što je kidnapovao norveškog manekena Aduna Karlsena i držao ga u stanu protiv njegove volje, tako što ga je lisicama vezao za radijator, a zatim ga je tukao lancem i dildoima. Pritom ga je u stan dovukao pod lažnim obećanjem da će da ga fotografiše. Takođe, ima vrlo ozloglašenu onlajn reputaciju zbog bumerskih edgelord proseravanja na Tviteru i širenja mržnje prema Palestini.

Ne mogu da verujem da će neko da zameni Izrael na mom poslednjem mestu ove godine.
je zi vo

Back