sm San Marino 2026: Senhit ft. Boy George - Superstar

Ma polako sů tim kladionicama, ajde jos i da se prokomentarise prvih nekoliko mesta koji su se odvojili, ali razlika izmedju desetog i poslednjeg je uvek minimalna pogotovo u ovoj fazi
Ma polako s tim kladionicama, ajde jos i da se prokomentarise prvih nekoliko mesta koji su se odvojili, ali razlika izmedju desetog i poslednjeg je uvek minimalna pogotovo u ovoj fazi
0

Oprostite za ovo gore, pojma nemam šta se desilo. Fon mi zabagovao i sam ovo poslao slučajno. A nmg da obrišem

Uporedjujes post covid-break godinu gde su vecinski odabrani isti izvodjaci interno, ili isti putem nacionalnih finala. Svi su uglavnom dosli sa 5x jacim paketicima. Najjaca godina u istoriji ako mene pitas.

15/15 polufinala gde je sve tu negde, ne bi me nista iznenadilo. Zapravo vise mislim da imaju sanse za finale nego da nemaju.

Jeste i meni 2021. godina jedna od najjačih, ako ne i najjača (i najbolja). Mada i tad je Senhit nešto muljala sa Poljacima ako se ne varam, možda će i sad, ali u svakom slučaju, meni je pjesma preloša i ne zaslužuje da uđe u finale

Da l zasluzuje il ne zasluzuje to nije sustina, nego da l ce videti il nece. Ako cemo tako, po mojim knjigama ovo je jedna od najneupecatljivihij godina, sve sto nazivate sigurnim finalistima bi meni bili borderline u nekoj drugoj. Vecini ne bih dao ni da ucestvuju.

A konkurencija sve moj do mojeg, glavni favorit Felacija u SveCke, koja otkad je izasla pesma ima 1.4m pregleda i 15k lajkova. Sto je manje i od nas kad se sve sabere..... A Melo je tamo institucija.

Dakle ponuda trojka ove godine, tkd svi su u igri ako mene pitate. Pa i Vanila Nindza.

Da l zasluzuje il ne zasluzuje to nije sustina, nego da l ce videti il nece. Ako cemo tako, po mojim knjigama ovo je jedna od najneupecatljivihij godina, sve sto nazivate sigurnim finalistima bi meni bili borderline u nekoj drugoj. Vecini ne bih dao ni da ucestvuju.

A konkurencija sve moj do mojeg, glavni favorit Felacija u SveCke, koja otkad je izasla pesma ima 1.4m pregleda i 15k lajkova. Sto je manje i od nas kad se sve sabere..... A Melo je tamo institucija.

Dakle ponuda trojka ove godine, tkd svi su u igri ako mene pitate. Pa i Vanila Nindza.
U Svedskoj muziku pretezno slusaju preko Spotifaja, broj pregleda na Jutjubu je slican kao vecini pesama koje su bili favoriti proteklih godina.

Sto se tice Senhitine pesme, ovo je jezivo lose. Gore i od onog pokusaja iz 2020.

Ja se pitam ko bi stvarno uzeo telefon da glasa za ovo. Vjerujem da će biti neki Monetta 2017. rezultat, tipa 0+1

Konkurencija za najgoru pjesmu ove godine je baš paklena, ali mislim da SM odnosi tu titulu

Hoće li sada ova žena konačno da prekine da arlauče Aaaaaadrenalina svaki put kad je vidim negde?

Kosa ista Bože Petra 😂

Sad sam tek pogledao nastup, pa gde je Boy George jel u zatvoru??
Nije imao novca da dodje. Skupa autobuska karta do San Marina. Ali platice tetka Senhit voznjicu do okoline Beca, al samo za finale :) Ima se, moze se!

Navodno je na nekoj turneji, ja sam zaboravio da taj čovjek i postoji, a kamoli da ima turneje.

Pjesma je grozota

Back