sm San Marino 2026: Senhit ft. Boy George - Superstar

Da li vi shvatate da nam je San Trollino uvalio Flo Ridu i Boy George-a ne ESC i to ne u vidu intervala :D Njihov baja je glavni a oni samo prate :P

Mora iduce godine svetska zvezda Didi J ft Lady Gaga za Srbiju, ne vredi.

Ali Senhit i Valentina Monetta kao da su jedine tamo koje nešto umeju. Bukvalno ih očekujem na leto da zidaju EXPO paviljon San Marina u Surčinu lol

Da l zasluzuje il ne zasluzuje to nije sustina, nego da l ce videti il nece. Ako cemo tako, po mojim knjigama ovo je jedna od najneupecatljivihij godina, sve sto nazivate sigurnim finalistima bi meni bili borderline u nekoj drugoj. Vecini ne bih dao ni da ucestvuju.

A konkurencija sve moj do mojeg, glavni favorit Felacija u SveCke, koja otkad je izasla pesma ima 1.4m pregleda i 15k lajkova. Sto je manje i od nas kad se sve sabere..... A Melo je tamo institucija.

Dakle ponuda trojka ove godine, tkd svi su u igri ako mene pitate. Pa i Vanila Nindza.
Hoces da reces da i mi imamo sansu da pobedimo akd je ovakva godina? Lozenje na max krece :love: :love:

Koja je ovo kršina u svakom smislu i kontekstu te reči. Od srca im želim krompir u polufinalu, toliko. Nažalost, u trenutnim okolnistima San Trolino će nas trolovati još dugo, izgleda. 💀

Zatvarali su finale prosle godine a i bas te 2022.

Mislim da srvarno nema smisla ako Srbija ili Crna Gora ne dobiju zatvaranje.

Pa oni se nekako uvijek školski drže toga da brza pjesma zatvara, pa zato nekako ne mislim da će Srbija da zatvori, ali možda budu pretposljednji. Crna Gora bi mogla da bude closer, ali nekako mi ne djeluje poslije prošlogodišnje druge pozicije da će im dati to, ali valjalo bi da se iskupe. 😁

Kad se setim Boj Džordža setim se i Kleopatre u ovom klipu kad sebe naziva jugoslovenskom Amandom Lir, a lika koga cmače jugoslovenski Boj Džordž. xD

Vrlo mi je drago što ESC fandom nije u “yaaay San Marino, yaaas Queen Senhit, slay gurl” fazonu pa je ova abominacija od pjesme zacementirana na zadnje mjesto aplikacije gdje i treba biti. Ima nade ipak 🙏

Ma nije toliko loša pesma preteruje se zbog Senhit. Prosečna pesma, može ona sa dobrim nastupom da ovo dodatno podigne i prođe u finale. No za sada je NQ po meni.

Iskreno meni ovaj stil pjesme više odgovara nego Adrenalina, samo što je daleko manje kompetitivno.

Back