sm San Marino 2026: Senhit ft. Boy George - Superstar

Osećam da će ponovo spopadati druge izvođače da pevaju njenu pesmu ili još gore Karma Chameleon od Boy Georga

Boy George ili po srpski Mali Đokica. Pa jel njega na kraju ima ili nema u ovoj pesmi, pitam za drugaricu (još me drži strah)

Читао сам да се Бој Џорџ хвалио да је написао неколико албума уз помоћ АИ, ова пјесма звучи као да је настала исто тако

Meni je isto tako bilo sa njihovim A. Lauro-m. Nem' objašnjenje...odbojnost ka njemu i pesmi na m2

Ovo sranje od pesme mi je najveći gilti pležr do sad. Volim kad je nešto toliko loše da me izvoza.

Kakva država takav odabir, što se mene tiče nek postoje kao sinonim za shitpost i neozbiljnost na esc. Kakvo je takmičenje poslednjih godina od izbacivanja Joosta i besramnih kampanja i antikampanja mislim da najbolje oslikavaju trenutno stanje stvari.

Meni se svidja pesma. 🙈🙈🙈 A vriska mi je sto ima plesace i u publici za poslednji refren kako bi pokazala dominaciju na takmicenju! San Marino is the world!

Koliko je meni ova žena iritantna. Ne znam zašto, ali ne mogu očima da je gledam, a kamoli slušam.
Baš vala, ima neki iritantno napadni vajb. Bila je simpa samo na prvom nastupu, što kažeš, sada je potpuno negledljiva i neslušljiva.

Back