si Slovenija 2025: Klemen - How Much Time Do We Have Left

Tanka ponuda kod Slovenaca izgleda :(

July Jones generic do bola, uopste mi se ne svidja. Klemen Slakonja takodje, sta je ono. :oops:

Za sada mi se jedino svidja Eva Pavli.

Raiven će ovo biti drugi put da vodi Emu.Već je vodila finale 2018.

Preslušao rekapitulaciju i ništa mi se ne sviđa. Tužno...

Kakvo je ovo predstavljanje pjesama u tom studiju 😂 Trebalo je valjda da bude fora, ali djeluje kao da gledaš moldavske audicije.

Prema rekapitulaciji sve su mi loše 😏

July Jones mi je najveće razočaranje, a najbolji mi je ovaj što je ukrao bundicu od Nema - Klemen ili kako god.

Sve je nekako ravna linija, nema nijedne pesme da se nekako zainteresuješ da je čuješ celu. Iskreno teško da mogu u finale sa nečim od ovoga

Ovo je stvarno loše, ali dobro, jedno NF manje za gledanje.

Najbolja mi je Anina trešerana. 💀

Ovo je sve baš baš slabo, da. Beznadežno, bojim se

Zamisli nakon Joker Out i Raiven natrag na ovo. Izgleda da su Zalagasper bili rijetki pogodak, sad će ubuduće opet interno birat

Frapantno loša Ema, prosto mi je neshvatljivo da Slovenci ponude ovako bedan izbor pesama. Nijedna nema potencijal za evrovizijsko finale, ova favorizovana July Jones smor neviđeni.

Pa nisam iznenađen zato što ta zemlja ima manje stanovnika od Beograda. Ali da je možda i najslabije izdanje do sad, jeste.

Meni i ovaj Rai nije loš,možda uz dobar nastup bi bio ok izbor.Mada ja bi ipak Klemena,pa makar bio zadnji u pf.Bili bi makar zanimljivi intervjui s njim.

Back